Hivatalos: március 8-án jön hozzánk az HBO Max

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO hazai képviselete hivatalosan is megerősítette a korábbi szivárgást, március 8-án érkezik hozzánk az HBO Max, amely leváltja az HBO GO-t. Ezenkívül fény derült az összes fontosabb részletre a szolgáltatással kapcsolatban.

Ez az év különösen sok izgalmat hoz a streamingszolgáltatások piacán, hiszen több "új" szereplő is érkezik majd Magyarországra. A sort az HBO Max nyitja, amely március 8-án élesedik, és ezzel nyugdíjba küldi az HBO GO szolgáltatást: a rendszer havidíja 2390 forint lesz, ugyanakkor a meglévő HBO GO-felhasználók és az új tagok is kedvezményesen használhatják majd.

A gyakorlatban ez azt jelenti, a már meglévő HBO GO-tagsággal rendelkező felhasználók 1590 forintért, vagyis 33 százalékkal olcsóbban fizethetnek elő az HBO Maxre, és ez a kedvezményes díj azokra is vonatkozik, akik március 31. előtt csatlakoznak a szolgáltatáshoz - a kedvezménynek egészen addig örülhetnek, amíg le nem mondják az előfizetésüket.

Az HBO GO előfizetői egyébként automatikusan átkerülnek az új rendszerre, míg a leendő felhasználók itt tudnak majd regisztrálni. Március 31. után egy éves előfizetési konstrukció is elérhetővé válik, ez 18990 forintba kerül majd.

Az HBO Max egyébként egy helyen kínálja majd a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals tartalmait. A Warner mozifilmjeit 45 nappal a mozipremier után elérhetővé teszik rajta, ami azt jelenti, hogy az új Mátrixnak és a Dűnének már ott kell lennie a nyitókínálatban. Vélhetően a márciusi rajttal együtt kapjuk meg az HBO GO-ról lemaradt Peacemaker-sorozatot is.

Az HBO Max okostévéken, streamingeszközökön, konzolokon, okostelefonokon és tableteken, valamint a weben keresztül is elérhető. Előfizetésenként korlátlan mennyiségű eszközt regisztrálhatunk hozzá, egyszerre pedig három eszközön streamelhetünk. A szolgáltatás támogatja az 5.1-es térhangzást, a Dolby Atmost és bizonyos címek esetében a 4K felbontást is.

10.
10.
crytek
#8: Telenortól ma kaptam

"2022. március 8-ától indul az HBO MAX, mely automatikusan leváltja majd a korábbi HBO GO szolgáltatást, azaz megmarad majd"
9.
9.
crytek
#8: Weben néztem eddig is nem progival.. De szerintem ez nem így lesz.Egyelőre a telenor se tudott érdemben nyilatkozni
8.
8.
nemfontos
#7: Jelenlegi ismereteim alapján a szolgáltatók csimagjaihoz ahol járt a go ott járni fog a max is de az alkalmazást külön kell majd letoltened hozzá. De ez legyen a legnagyobb gond.
7.
7.
crytek
#6: Abban volt ingyen, mivel két opció volt. És mivel az egyik az lett volna hogy ugyanannyit fizetné go nélkül is mint goval így kértem hozzá :)

Tesom kislánya ha nálunk van állandóan a kids csatornát néi rajta. Ezért se akarnám lemondani
3.
3.
crytek
#2: Telenornál már évek óta nincs HBO csomag. Csomagomat emiatt nem tudom modosítani mert akkor kukázzák belőle a GO-t mivel ilyen csomag már nem létezik csak akik ezer éve így fizettek elő.
Szóval érdekes lesz, majd megkérdem a telenornál. De szerintem lövésük se lesz ezzel kapcsolatban
2.
2.
fojesz
#1: Hivatalos oldalról, ennél pontosabb nincs egyelőre:
"Ha jelenleg egy partnerünkön keresztül vagy regisztrált HBO GO-felhasználónk, akkor az induláskor a fiókod automatikusan HBO Max-fiókká alakul. A részletekről partnereink fognak tájékoztatni."
1.
1.
crytek
Ez mind szép és jó de számomra ebből nem derült ki hogy aki mobil előfizetésen belül kapta "ingyen" azokkal mi lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...