Megérkezett a Discord PlayStation-integrációja

  • Írta: szlav
  • 2022. február 1.
  • Hír
Link másolása
Lassan beérik a Sony és a Discord társulásának az eredménye, így mostantól összekapcsolhatjuk a PlayStation Networkön és a Discordon használt profiljainkat. Kár, hogy a kezdeményezés során éppen csak a lényegről feledkeztek meg.

Tavaly májusban maga Jim Ryan, a SIE vezérigazgatója jelentette be, hogy egymás markába csap a Sony és a Discord. Már ekkor tudhattuk, hogy a PlayStation-konzolok az idei év végén kaphatják meg a népszerű chatalkalmazás támogatását, ennek pedig most el is jött az ideje. A Discord csapata bejelentette, hogy a legfrissebb, már éles frissítéssel összekapcsolhatjuk a PSN-es accountunkat a Discorddal, így mostantól az itteni barátaink is láthatják, hogy mivel játszunk éppen PlayStation 4-en vagy PlayStation 5-ön.

Egyelőre tehát csupán ennyit jelent a PlayStation-konzolok Discord-integrációja, vagyis a legjobban várt funkció továbbra is hiányzik: maga a chatelés. Ha egy valamiben egyetérthetnek a PlayStation, az Xbox és a Nintendo rajongói, az az, hogy mindhárom platformon jó hasznát vehetnék a teljeskörű Discord-integrációnak, vagy legalábbis egy jól működő konzolos alkalmazásnak - a beépített voice chat funkciók mindegyik platformon hagynak kívánnivalót maguk után.

1.
1.
Faint1993
Nem aggódok, biztos a chat is jön majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...