Switchre költözik a Batman: Arkham Collection?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy egyik francia áruházlánc, a WTT idő előtt leleplezte, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Batman: Arkham Collection. Az Arkham-trilógiát tartalmazó kollekció állítólag 60 euróba fog kerülni.

Egyelőre hivatalos bejelentés még nem érkezett, de miután a francia WTT korábban azt is idő előtt kotyogta el, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt, valószínűleg nem nyúlunk mellé, ha magabiztosan állítjuk, mostani szivárogtatásuk is kap majd egy formális megerősítést a Warner Bros.-tól.

A francia áruházlánc idő előtt élesített játékadatlapja szerint a Batman: Arkham Collection Switch-változata 60 euróba fog kerülni, és 2022. augusztus 31-én jelenik majd meg. Utóbbi elég nagy valószínűséggel csak placeholder dátum.

Az Arkham Collection eredetileg 2018-ban jelent meg PC-re, aztán később más platformokra is átköltözött. A csomag a teljes Arkham-trilógiát tartalmazza, vagyis a Rocksteady fejlesztette Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight hármasát találjuk meg benne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...