Hour of Victory demóra várunk

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Midway a mai napon bejelentette az Xbox 360-exkluzív Hour of Victory demójának, illetve magának a teljes verziónak az érkezési dátumait.
A Midway a mai napon bejelentette az Xbox 360-exkluzív Hour of Victory demójának, illetve magának a teljes verziónak az érkezési dátumait.



Ilyen módon feljegyezhetjük naptárunkba: június 22-én irány a sarki szoftverbolt, beszerezni egy példányt az Hour of Victory-ból! Jövő szerdán a készítők egy demóval is meglepnek minket, melyet a megszokott módon az Xbox Live Marketplace-ről tölthetnek majd le az Xbox 360-tulajdonosok.
13.
13.
starfox
Amit mondasz az kb. így van, de a hangrendszer, nagy TV, valamelyik nextgen konzol már nem csak a játékot szolgálja, házimozizásra is tökéletesen megfelel. Másrészt ez az egészet én egy hosszabbtávú befektetésnek fognám fel. Ha van tesód, vagy a fatert is érdekli a téma valamelyik része, szerintem meg lehet/kellene osztani a költségeket.
12.
12.
JBaker91
ezmost nem kioktatás volt mielőtt bárki azt hiszi csak tény megállapítás. de az is lehet h én tudom rosszul ezeket az adatokat és lehet ennél sokkal olcsóbb lenne de ezt én így látom. ja de ha valaki tudja mennyiból lehet ezt az egészet kihozni az nyugodtan szóljon.
11.
11.
JBaker91
jaja ez tényleg jól hangzik csak egy a baj tegyük fel h veszek egy x360 premium gépet 100ezer aztán a tévénk az kicsi tehát h jó legyen vegyek hd tv-t 150 ezer-től kezdődik szerintem ami jó (mármint minőségben) aztán mindez nem elég mert a hangrendszer sem jó az nem tom mennyibe kerülhet de 80ezer biztos van. na ezértnem veszek MÉG konzolt. majd legfeljebb akkor amikor az egész gépemet cserélni kell egértől kezdve a monitorig.
10.
10.
starfox
Annyit fűznék még hozzá a témához, hogy inkább kacsingass a nextgen gépek felé, mert hosszabb távon jobban jársz (HD-minőség, BLU-RAY), plusz hátrafelé kompatibilisek az előző generációs játékok nagy részével. Ülsz a kényelmes kanapén egy jó nagy TV elött, ha van hangtendszer még egy jó pont, nem kell görnyedned egy átlag 17" monitornál. Csak egy adalék, miért érdemes konzolozni: szerintem annál nagyobb buli nincs, amikor haverral ko-opban lehet nyomni egy gamet osztott képernyőn/online. Vállvetve harcolni és együtt végigizgulni egy történetet, közben egymással anyáztok;) Ennél jobb dolog nincs pl.: PS2-ön Tenchu 3, MK: Shaolin Monks, X360-on Gears of War, vagy a hamarosan érkező Amy of Two... mekkora királyság lesz......Ha jól emlékszem talán a Hour of Victoryban is lesz ko-op:)
9.
9.
JBaker91
igen ez valóban így van. de ha jól körül nézel 30 ezer forintért egy tökéletes videokártyát kapsz. de csak valóban az a baj vele, h nem mindegy milyet veszel mert ha olyat veszel ami nem jó az alaplaphoz akkor vehetsz akár egy egészgépet durván 150 ezertól kezdődik egy olyan gép ami tényleg jó játékra is. úgyhogy én ezért fogok most előbb kártyát venni. de utánna kondolkodom v pspben v ps2ben még nem tom.
6.
6.
starfox
Ehhez csak annyit fűznék hozzá kedves PC-játékosok, kár sírni. 1,Az elöttem szóló elmondta miért nem jön ki már egy csomó játék PC-re. 2, Egy jobb VIDEÓKÁRTYA!! áráért kaphatsz egy nextgen konzolt, ami már egy komplett rendszer!! Berakod a lemezt és játszol offline/online, ennyi. Kár erőlködni a PC-vel. Ilyenkor jönnek a Crysis-szel. Őszintén egy játékért érdemes sok tízezreket beleverni egy PC-be? Lesz az konzolra is, higgyétek el....
5.
5.
JBaker91
Bocsánat h beleszólok de szerintem se a konzolos se a pc-s nem tehet róla h egy rohadt játék valamelyik platformra nem jön ki. Csak az a HÜLYE K.RVA SZEMÉT gyártó. egyébként meg senki ne csodálkozzon h a gyártók a kozolok felé fordulnak ennyi warez mellett ugyhogy leginkábbcsak az tehet róla aki nem jog tisztán szerzi be a játékot. (Tisztelet A Kivételnek)
4.
4.
Slik
A konzol jobb mint a PC Szaros Sido
3.
3.
MR. SOPRANO
Biztos jó lesz.Ezért majd ha kijön megvesszük szépen.
2.
2.
naval
1.
1.
Sido
Kurva konzolosok!!!:@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...