Félelmetesebb lehet a Resident Evil 4 remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Resident Evil 4 remake-jét még nem jelentették be hivatalosan, olyan sok pletykát hallunk a témában, hogy meglepődnénk, ha a Capcom nem dolgozna rajta. Lássuk a legfrissebb részleteket!

A Fanbyte szállította a legfrissebb pletykákat a Resident Evil 4 remake-je kapcsán - amit egyébként még mindig nem jelentettek be hivatalosan, így érdemes fenntartással kezelni az alábbiakat.

A lap forrásai szerint a Capcom nem szeretné egy az egyben feldolgozni a klasszikus játékot, ehelyett több jelenetet is drasztikusan átalakítottak. A remake jelentős része játszódik majd sötétben, és bár az eredeti cím akció-orientáltabb volt a korábbi részeknél, az újrázást horrorisztikusabbnak szánják, amihez az első prototípusok nyújtották az inspirációt.

Fontos részlet továbbá, hogy állítólag a mellékszereplőknek is több játékidő jut majd, és Ada Wong extra tartalmait is kibővíthetik, aminek a részeként egy csomagba vonják majd össze az Assignment: Ada és a Separate Ways kiegészítőket.

Egy korábbi pletyka szerint a Capcom 2018 óta dolgozik a Resident Evil 4 felújított változatán, a projekt pedig egy fejlesztőváltást is megélt ez idő alatt. Ha minden jól megy, hamarosan többet is megtudunk a játékról, hiszen a Fanbyte úgy tudja, a Capcom reményei szerint még az év első hónapjaiban bejelenthetik azt.

8.
8.
Animejetix
Split screent bele kecsegek! XD
7.
7.
GAMEROD
#5: Pedig jönni fog a Silent Hill felújított változata.
6.
6.
GAMEROD
Szerintem bele fogják tenni a Resident Evil 3.5 dolgait is, mivel az lett volna az eredeti RE4, és elég nagy igény volt arra hogy az is kijöjjön.
5.
5.
crytek
Minden egyes résznél csak az a mondat jut eszembe hogy dögöjjé meg konami amiért nem csinálta ezt meg rég a Silent Hill szériával...sikít a remak-ért a teljes silent hill kollekció. Egy párhuzamos dimenzióban biztos csapatják már...

4.
4.
Gerzson95
Jó lenne fps-be remakelni.
3.
3.
xsbrx
Csak ne RE3 féle remake legyen ahol nagyobb részeket kukáznak ki...
2.
2.
Slik
szerintem a sok akcio mellett is eleg para jatek volt
1.
1.
Anti4730
Remelem a felelmetesebb nem azt fogja takarni, hogy most max harom negy zombit fog kuldeni egyszerre, es alig lesz mit lenoni. A negyben sok volt az akció, remélem ez megmarad majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...