Remake-et kap az Until Dawn?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint nem csak a The Dark Pictures-antológián dolgozik a Supermassive Games, a stúdió ugyanis jó eséllyel nem engedte el az Until Dawn kezét sem, amiből állítólag remake-et fognak készíteni.

Egy AccountNGT nevű Twitter-felhasználó bennfentes információi szerint a Supermassive Games visszakanyarodik 2014-es sikerjátékához, az Until Dawnhoz, miközben a The Dark Pictures-antológiát sem hagyják magukra. A szivárogtató szerint az Until Dawn egy remake formájában tér majd vissza, méghozzá az új konzolgenerációra.

Érdemes megjegyezni, hogy AccountNGT már korábban is szállított beigazolódott iparági pletykákat, többek között pont a Star Wars: Eclipse-ről, amit később hivatalosan is bejelentettek. Vagyis érdemes odafigyelni arra, amit mond.

18.
18.
pkflavio
#11: Pedig mennyi jó retro game van amiről fingjuk sincs :D
17.
17.
JohnSpartan
#16: Simán jöhetne folytatás ilyen szempont alapján szerintem! Csak ide is + energiát kène belefektetniük amit nem fognak mert de nagy is lenne hogy onnan folytatod ahol abba hagytad az 1 et mentèsek alapján mint a Mass Effect-ben!

2 en 10 perc alatt össze is dobtunk egy sokkal jobb eshetősèget! Így simán át menne nállam!
16.
16.
taktaharkányi
#15: Mert ha a folytatás nen találkozik pl. Azzal a felállással, hogy nálad melyik szereplővel végül mi történt, akkor az a baj. Lehetséges az is, hogy épp ezért gondolkodnak remakeben, hogy meglehessen a direkt folytathatóság. Én pl. nem szeretem azt a variációt, hogy egy folytatás úgy kezdódik, hogy le kell pötyögjem kivel mi történt, de ez lehet csak egyéni hiszti. :)

Mindenesetre kiverni a díszhisztit annyi alapján, hogy lehet lesz valami... Hát na...
15.
15.
JohnSpartan
#13: De ha már addig eljutottak hogy csináljunk egy remake-et akkor mièrt nem egy számozott folytatásban gondolkodnak? Jah hogy annyi sütni valójuk sincs hogy egy folytatást össze dobjanak... Pedig a szorija egyszerű mint egy 100 szög... szerintem sokkal több embert bevonzana ha folytatást kapna mivel az első rèsz mindenkinek ott van a polcán mèg ha digitálisan ès ingyen is. Akit èrdekelt az letöltötte ès vègig nyomta.

Megint csak a minimális befektetès többszörös haszon szindróma ami gajra vágja az egèsz kibaszott jatèkipart is.
14.
14.
JohnSpartan
#12: Azèrt egy BF ès egy UD teljesen èg ès föld! A BF egy olyan cím amit 1-2 és èvente ki dobnak ès nincs sok rizikó benne, mert a bírkák úgy is meg veszik... Míg az UD egy sztori központú, horror játèk ahol a döntèseid befolyásolják a vègkimenetelt... Nincs akkora rajongó bázisa se háttere se pedig játèk menete hogy garantálja a biztos pènzbevètelt csak a neve! Wow!
13.
13.
taktaharkányi
Emberek... REMAKE. Nem remastered... Ez nagyjából bármit is jelenthet. Teljesen új sztorit, teljesen más szereplőket, játékelemeket, akár teljesen más nézetet, ne adj Isten VR megvalósítást a PS VR 2-re... Nem arról van szó, hogy ráraknak 3 ray tracelt árnyék effektet és kiadják 50 EUR-ért, HA egyáltalán lesz belőle valami.
12.
12.
crytek
#7: "Csak tudod azt a sok pènzt akár egy 20-30 èves játèkra vagy egy új horror játèkra is befektethetnèk."

Minek? Dice-nak is de bejött az új Battlefield pl igaz? Ott is ezerszer jobban jártak volna ha pl egy Bad Company 1 vagy 2 remake-et csináltak volna..

Ezek a kiadások a biztonságot és pénzt garantálják ,ugyanis ezek a címet már hozták a kötelezőt..és mivel részben ezek a kiadások ugyanaz a game csak pepitában bukási lehetőség ZERO
11.
11.
delphijos
#6: Alapvetően egyetértek, én annyit tennék hozzá, amiről mindenki megfeledkezik ilyenkor, hogy egy mai tizenéves az új PS5-el nem fog egy 2014-es játékkal "szarakodni". Ezt el kell fogadni, ez SEM azoknak készül akik már tolták. A mai gamer "generációban" egy fikarcnyi "retro" késztetés nincs, még ha egy játék mai szemmel is vállalható. Ez egy 8 éves game. Nekik vagy új cucc, vagy nem létezik.
10.
10.
Shame
Lehet én vagyok a hülye de nem értem. Ps4 game az until dawn és újra kiadják a jelenlegi konzol generációra? Ami még a ps4 vagy már a ps5-re gondolnak mert ugye 2-3 évet csúszik a gen váltás a covid miatt.
9.
9.
zozo76hun
azert nyulnak hozza mert alapbol is jol nez ki a game, igy nem fog feltunni ha elrontjak...
8.
8.
NathanDrake
És ezt Remaket hogy kell elképzelni? Ugyanúgy 8an felmennek a hegyekbe kirándulni és a játék felénél kiderül hogy van köztük transznemű, meleg páros, meg biszexuálusok? Nem kéne az eredetit tönkre tenni.
7.
7.
JohnSpartan
#6: "Suttyó, kapzsi, emberek ezek, nem pedig alkotók!"

Mintha nem tudná rajtad kívül senki hogy csak azèrt a mocsok pènzèrt remakelik! Csak tudod azt a sok pènzt akár egy 20-30 èves játèkra vagy egy új horror játèkra is befektethetnèk... Csak ezek már nem látnak mást mint a nullákat meg az egyeseket (nah meg persze semmi új ötlettel nem tudnak előrukkolni) ès ez az íritáló leginkább ebben számomra!
6.
6.
crytek
Gyertek már le a szerről...

Tudjátok miket kérdezgettek? Kb ezt: ?Miért járok be dolgozni amiért pénzt kapok.....

Kit érdekel hogy szép a játék? Több éves már szaréhugyé adják.. azóta lett raklap új ps tulaj aki nem tolta. Nekik el lehet adni újra teljes áron. Ez a pénzről szól nem másról. Nem is értem ezt miért kell leírni bármelyik remake/remastered/ szimpla újrakiadásnál...
5.
5.
JohnSpartan
Baszki, beszarok... Mègis mi a istenèrt nyúlnak hozzá egy ilyen címhez ami mint grafikailag, tőrtènetileg, mechanikailag megállja mai napig a helyèt? Suttyó, kapzsi, emberek ezek, nem pedig alkotók! Mostanában gondolkodtam rajta hogy előveszem mert semmi horror game nincs manapság... Erre jönnek ezzel a bullshit-el hogy újrázzák? Jó hogy nem a GOW-t vagy Horizon westet remakelik baszki...
4.
4.
DarkCrash
Miért nem régebbi címekhez nyúlnak? Ennek nem sok értelmét látom. Mai szemmel se csúnya a játék
3.
3.
Anti4730
Ennek a jateknak mi ertelme remaket kesziteni?:)) beszarok komolyan mondom. Jo jatek, de egy rameke ezen mit tudna valtoztatni? Jezusom
2.
2.
Stark666
Teljesen értelmetlenül nyúlnak hozzá :D
1.
1.
crytek
Jó game nagyon.Jöhetne ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...