Májusban tér vissza a Stranger Things

  • Írta: szlav
  • 2022. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Hosszas várakozás után végre megtudhattuk, hogy pontosan mikor látogathatunk el újra Hawkins rejtélyekkel teli városába. A Netflix két adagban szállítja majd a Stranger Things negyedik szezonját.

A novemberi előzetes óta fájóan nagy volt a csönd a Stranger Things körül, a Duffer fivérek azonban most megtörték az adásszünetet. A Netflix-sorozat író-producerei bejelentették, hogy május 27-én tér vissza Hawkins bajkeverő gyerekcsapata, ezen a napon azonban csak az évad felét kapjuk meg. A negyedik szezon ugyanis két részre bomlik majd, melynek második fele egy bő hónappal később, július 1-jén debütál a streamingszolgáltatón.

Matt és Ross Duffer ezzel a lendülettel azt is megerősítették, hogy ez lesz az eddig megismert Stranger Things utolsó előtti évada, a sorozat rajongóinak azonban nem kell egyből kétségbe esniük. A nézőközönségnek szánt nyílt levélben a testvérpáros elárulta, hogy a negyedik lesz az eddigi leghosszabb évad, és habár megtudhattuk, hogy összesen kilenc script kerül majd a képernyőre, ebből nem feltétlenül szűrhetjük le pontosan, hogy hány epizódot tartogat majd az évad.

A fivérek hozzátették, hogy a kezdetektől négy-öt évad hosszúságúra tervezték Eleven történetét, ami az ígéreteik szerint hamar értelmet nyer majd, ha látjuk az új epizódokat. Ezzel tehát hamarosan méltó lezárást kap az eddig csapat kalandja, de a nagyobb Stranger Things-világnak még nem kell búcsút intenünk. A testvérpár szerint számos rejtély, kaland és hős vár még arra, hogy megismerjük a történetüket.

1.
1.
crytek
Na akkor addig lassan le kéne darálni a 3. évadot végre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...