E3 2007: Szinte ugyanolyan lesz, mint volt

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 26.
  • Rendezvény
Link másolása
Bizonyára legtöbb olvasónk tud az E3 névre hallgató rendezvény méreteinek drasztikus csökkentéséről: ma megérkezett az "új" E3 programlistája.
Bizonyára legtöbb olvasónk tud az E3 névre hallgató rendezvény méreteinek drasztikus csökkentéséről: ma megérkezett az "új" E3 programlistája.



A kaliforniai Santa Monicában megrendezendő esemény július 11-én nyitja, illetve 13-án zárja kapuit - természetesen a nulladik nap idén sem marad el. Július 10-én, este fél kilenckor kezdődik a Microsoft konferencia, mely a tervek szerint egy óra hosszú lesz.

Másnap reggel kilenckor Nintendo, fél tizenkettőkor pedig Sony konferencia következik. Ugyanezen nap a délutánján esedékes a nagyobb kiadók konferenciája Fairmont Hotel termeiben, így például az Electronic Arts-é vagy az Activisioné. A konferenciák zárt körű rendezvények, csak meghívóval látogathatóak!

Tizenegyedikétől a Barker hangárban bármely érdeklődő megtekintheti majd az ott kiállított standokat, játékokat és más érdekességeket. Több, mint harminc cég fogja képviseltetni magát, így többek között az Atari, a Bethesda, a Capcom, az Eidos, a LucasArts, a Midway, a Sega, a Square Enix, a Take-Two Interactive és a THQ.

Megjegyzésül írjuk: az elmúlt évek expói szinte ugyanilyenek voltak, csupán egy icipicivel kevesebb kiállítót láttunk a körülbelül "többszázmillió négyzetkilométeres" területen.
8.
8.
fojesz
Legrosszabb esetben mi kipróbáljuk, és elmondjuk, hogy milyen volt. :D :P
7.
7.
Guppi
Próbáljatok meg GTA IV demót "szerezni" ;-)
6.
6.
nimat16
húúúúú.nagyon irigyellek titeke akik elmentek oda!ÁÁÁÁáá egyik álmom kijutni egy ilyenre!Mint meghívott vendég,belépéssel az összes bemutatóra,konferenciára!Na talán majd egyszer!De egyet ígérjetek meg!Hozzatok rengeteg Assasin's Creed és GTA IV videót!
5.
5.
huszti
3.
3.
Guppi
Ki szokott tudósítani az E3-ról?
2.
2.
skiz0
Lesznek-e??? Az nem kifejezés!! :D
1.
1.
huszti
höhö, vajon leszenk videók?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...