Bemutatkozott a MotoGP 22

  • Írta: szlav
  • 2022. február 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén sem maradnak hoppon azok, akik két keréken szeretnék átélni a sebességmámort. Áprilisban gurul ki a Milestone garázsából a MotoGP 22, az első előzetes pedig máris megérkezett.

A MotoGP őrült acéllovasai 350 felett is tövig nyomják a gázt, a kanyarban pedig akkor is mélyebbre dőlnek, amikor a térdük már az aszfaltot súrolja. Ha erről az élményről ti sem szeretnétek lemaradni, akkor tartsátok észben, hogy idén áprilisban tér vissza a Milestone versenyszimulátora!

A MotoGP 22, amellett, hogy részt vehetünk általa a valódi sportág legfrissebb futamaiban, újra a nappaliba hozza a legendás 2009-es év futamait - itt az ideje, hogy újra Rossi, Pedrosa, Stoner vagy Lorenzo nyergébe üljünk! A játék egyébként 120 versenyzővel és több mint 20 aprólékosan lemodellezett pályával várja a versenyzőket. Idén ráadásul azokra is külön gondolt az olasz fejlesztőcsapat, akik csak most ismerkednek a szériával. Az új oktatómód és az akadémia segíti az alapok elsajátítását, az adaptív nehézségi rendszernek köszönhetően pedig mindig a legjobb tudásunkhoz igazíthatjuk a kihívást.

A MotoGP 22 április 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...