Ingyenes vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 2.
  • Hír
Link másolása
Ingyenes, digitálisan beszerezhető vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo, ami a játék cselekménye előtt hat hónappal játszódik, és ami bemutatja KK-t, a főhőst, illetve természetfeletti események után nyomozó csapatát.

A Tango Gameworks és a Bethesda jóvoltából PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön már elérhető a Ghostwire Tokyo: Prelude, ami egy ingyenes vizuális regény, és ami a Ghostwire: Tokyo története előtt hat hónappal játszódik. Bemutatja KK-t és természetfeletti események után nyomozó csapatát, illetve megismerkedhetünk a játék majdani főszereplőjével, Akitóval is.

Később a PC-s rajongók is megismerkedhetnek majd az előzményeket bemutató regénnyel, Steamen és Epic Games Store-on március 8-tó lesz beszerezhető a digitális mesekönyv.

A Ghostwire: Tokyóban ártó szellemekkel és démonokkal gyűlik majd meg a bajunk Tokióban, miután egy természetfölötti köd eltüntette a lakosságot. Mi Akitót irányítjuk, akinek a testét megszállta a KK nevezetű szellemvadász, ezzel pedig mágikus képességekkel ruházta fel a fiút.

A Ghostwire: Tokyo március 25-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re. Ha érdekel benneteket a játék, olvassátok el az előzetesünket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...