Komoly változásokkal érkezik az F1 2022?

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 3.
  • Pletyka
Link másolása
Tom Henderson legfrissebb információi szerint az F1 2022 több ponton is megújul. Végre lesz cross-play támogatás, illetve a játékból kikerül a sztorimód, aminek a helyét egy F1 LIFE-ra keresztelt rendszer veszi majd át.

Hamarosan elrajtol az idei Forma 1-es szezon, ami azt is jelenti, hogy a Codemasters tolmácsolásában idén is megkapjuk az aktuális játékadaptációt. Az F1 2022-ről egyelőre semmi hivatalosat nem tudni még, de a mindig jól értesült Tom Henderson jó néhány izgalmas részletet osztott meg a készülő versenyjáték kapcsán.

Az egyik ilyen, hogy végre kapunk cross-play funkciót, továbbá a brit stúdió kiveszi a játék sztorimódját, amit egy F1 LIFE-ra keresztelt hub fog leváltani. A döntés állítólag azért született meg, mert a két funkciót erőforrások és idő szűkében nem tudták volna időben leszállítani - a tervek szerint az F1 2023-ban visszakapjuk a kampányt.

Az F1 LIFE-ban a játékosoknak lehetősége lesz bepillantani a Forma 1-es pilóták életének kulisszái mögé, de mindenféle luxusterméket is itt tudunk majd megvásárolni és gyűjteni, például méregdrága órákat vagy designer szemüvegeket. De ennyinél nem állnak meg a lehetőségeink, Henderson ugyanis úgy tudja, a sorozat történetében először a Forma 1-es autókon túl most már más versenygépeket is vezethetünk, amelyeket szintén az F1 LIFE-on keresztül tudunk majd megvásárolni.

Ráadásul az így szerzett sportkocsikkal online versenyeken is részt vehetünk, méghozzá a játék által kínált 23 versenypálya bármelyikén. Henderson állítása szerint ezeket az autókat csak egymás ellen tudjuk a rajtrácsra küldeni, vagyis az F1-es autókkal szemben nem tudjuk megmérettetni magunkat.

Jó hír, hogy más játékmódok nem tűnnek el, így például a karriermód megmarad, illetve Henderson forrása szerint a rajongók végre megkapják a régóta várt VR-támogatást is.

2.
2.
Viktor_The_Best
Grafikat fejlesszetek mar mert csunya a jatek!!! LEgalabb nezzen ki ugy mint a Forza Horizon 5!
1.
1.
Falcon
Grafikával kellet volna foglalkozni mert 4k tevén ronda a jaték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...