Maggie és Negan saját Walking Dead-spinoffot kap

  • Írta: szlav
  • 2022. március 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Több spinoff-sorozat sarjadt már a The Walking Dead gyökereiből (néha több, néha kevesebb sikerrel), az AMC azonban nem áll meg. A csatorna bejelentette az Isle of Dead című minisorozat érkezését, melynek Maggie és Negan lesznek a főszereplői.

Jelenleg is fut a The Walking Dead tizenegyedik, s egyben utolsó évada, ezzel azonban nem kell végleg elbúcsúznunk az élőholtak világától. Még tart a Fear the Walking Dead párhuzamos története is, és habár a The Walking Dead: World Beyond két évad után véget ért, a rajongók máris felkészülhetnek egy újabb spinoff-sorozatra. Az AMC bejelentette az Isle of the Dead című miniszéria érkezését.

A 2023-ban képernyőre kerülő, összesen mindössze hat epizódot felülelő sorozat Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) történetét követi majd. A helyszín is igen érdekesnek ígérkezik, hiszen a páros célja maga a Nagy Alma, New York City lesz, azon belül is Manhattan szigete. A történet megkapta a fent látható első poszterét is, amiről nem hiányozhat az eredeti The Walking Dead első évadából ismerős felirat sem.

8.
8.
xanatos0911
#7: A rendezők mindig váltakoznak. Több rendező is van akik felváltva rendezik az epizódokat. A showrunner, írok és producerek lettek megváltoztatva többször is.
7.
7.
almaspite
#4: Nálam a negyedik évad első feléig volt jó. Utána váltottak rendezőt és egyre rosszabb és rosszabb lett. Addig bírtam nézni ameddig Rich eltűnt, utána már teljesen veszett fejsze nyele lett az egész sorozat.
6.
6.
markoci555
#4: azért mert elhúzták a ...csába, Negan tényleg igazán jó vérfrissítés volt, de a sok hülyeséget nem tudta megmenteni
5.
5.
crytek
#2: Én azon csodálkozom hogy fő Walking Dead eddig húzta.. első pár évad még fasza volt a többit meg már csak azért néztem hogy mivel ennyit megnéztem belőle ne vesszen kárba...utolsó évadok rém gyengék
4.
4.
Grabowsky30+
Az első évadok még nagyon tetszettek, aztán elkezdett laposodni-laposodni-laposodni....... Onnantól kezdett elromlani a sorozat, hogy megjelent Negan, ami furcsa, mert egy tök érdekes karakter, és még a színészre sem lehet panasz, mert szuperul játszotta a karaktert, de valahogy az egész történet béna lett!
3.
3.
Slik
nem tudom az utolso evadokban annyi unalmas semmilyen karakterrel toltottek meg a sorozatot es az erosebb, melyebb szereplok meg sorra elhalaloztak igy mar egyre kevesbe volt erdekes az egesz
pl a zenesz brigad meg a kisgyerekek stb sorsa mar egyaltalan nem erdekelt
nem volt annyi emlekezetes figura mint pl egy tronok harcaban ahol tovabbra ki tudtak volna tolteni az urt
2.
2.
Stark666
The Walking Dead: World Beyondot két évad után elkaszálták . Jèèè . Ki hitte volna . Már az első trailer és reakciók alapján sejteni lehetett .

Vajon a Rick fèle filmek még ebben az életben megjelennek ? Addig húzzák azokat is , amíg már senki nem lesz kíváncsi rájuk.
1.
1.
Mortis
Pár évvel ezelőtt, mikor befejezték a képregényt szomomrú voltam hogy olyan hamar végetért. De rögtön jobb kedvre derülök akármikor bármiféle hírt látok a mozgóképes ivadékáról: az alapanyagot legalább méltóságteljesen zárták le. Lett volna még mit elmesélni, de nem csináltak belőle rétástésztát és sivár sitcomot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...