Masszív fejlesztői bemutatón a Weird West

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 9.
  • Videó
Link másolása
Kisebb halasztást követően a hónap végén végre kipróbálhatjuk a Raphael Colantonio vezetésével és volt Arkane Studios-fejlesztőkkel alapított WolfEye Games első játékát, ami most kapott egy komoly fejlesztői bemutatót.

A Weird West még a három évvel ezelőtti The Game Awardson mutatkozott be, méghozzá az akkor frissen alapított WolfEye Studios első projektjeként. A csapat magját az Arkane Studios egykori veteránjai alkotják, akik korábban dolgoztak a Preyen és a Dishonored-játékokon is. Az első játékuk eredetileg januárban jelent volna meg, de a kiadásért felelős Devolver Digital jó két hónappal elhalasztotta a premiert, ami így március 31-re csúszott át.

Viszont ez a dátum már nagyon közel van, így időszerű volt, hogy komolyabban is bemutassa a csapat vadnyugati körítésű Weird Westet. Az anyag egy izommetrikus nézetű akció-szerepjáték lesz, amely ugyanakkor az immerzív szimulátorok jegyeit is magán viseli.  A közel negyvenperces fejlesztői bemutatóban Raphael Colantonio kreatív igazgató és Gael Giraudeau rendszertervezéssel foglalkozó vezető mérnök játszanak és mesélnek a játék főbb pilléreiről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...