Mindent kisajtol a PS5-ből a Ghostwire: Tokyo

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 16.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a Ghostwire: Tokyo megjelenése, a játék PS5-ös változata pedig igyekszik majd kiaknázni a konzol adta lehetőségeket. Hat különböző grafikai mód közül válogathatunk, és a DualSense képességeiről sem szabad megfeledkezni.

Hamarosan megjelenik a Tango Gameworks következő játéka, a Ghostwire: Tokyo, ami egyszerre jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re is. A csapat tájékoztatása szerint az utóbbi platformon mindent megtettek azért, hogy kiaknázzák a konzol nyújtotta lehetőségeket, így hat különböző grafikai mód közül válogathatunk, illetve egy kedvcsináló azt is bemutatja, hogyan használhatjuk majd ki a DualSense kontroller nyújtotta extrákat.

A grafikai módok a következők lesznek:

  • Quality Mode: Ebben az esetben a látványon lesz a hangsúly, 4K felbontást, bekapcsolt ray tracinget és stabil 30 fps-t kapunk majd.
  • Performance Mode: Stabil 60 fps-t kapunk, de ezért cserébe le kell mondanunk a ray tracingről és a 4K-s felbontásról.
  • High Framerate Quality:  Ebben a módban igazából ugyanazt kapjuk, mint a Quality módban, azzal a különbséggel, hogy kicsit visszavesz a grafikából, méghozzá azért, hogy a framerate valahol 30 és 50 fps között pöröghessen.
  • High Framerate Performance: Lényegében ugyanazt kínálja, mint a High Framerate Quality mód, csak ez esetben a stabil 60 fps biztosított lesz.
  • High Framerate Quality (VSync)/High Framerate Performance (VSync): Mindkét mód pontosan azt kínálja, amit fentebb is írtunk. A különbség csak annyi, hogy mindkét esetben be lesz kapcsolva a VSync.

    A Ghostwire: Tokyo március 25-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re. Ha érdekel benneteket a játék, olvassátok el az előzetesünket!
19.
19.
nemfontos
#6: Az hogy "kisajtol mindent" inkább jelenti hogy felhasználja a teljesítményt amire a gép képes. Az hogy mire, és hogyan, már más kérdés. Az egyik fejlesztő képes rá hogy nagyon szép játékot készítsen amit a kávéfőző is tud futtatni, a másik pedig nem.

Nagyon sok tényezős dolog ez, és sokszor csak marketing blabla amikor valaki a címben olvashatóhoz hasonlót állít.
15.
15.
#11: Rohadtul alig fejlesztenek kifejezetten a mostani generációra, mert készlethiány van.

A következő lehet a leghosszabb generáció.
14.
14.
Nothing
#11: Azt írtam, relatíve fiatal. Amúgy inkább másfél az a 2, de ez lényegtelen.
13.
13.
Venator
#12: Én nem vagyok japán b..zi de nekem meg marhara bejon olyan egyedi mas mint a tobbi jaték meg tetszik a a doctor stranges varzslatok.
12.
12.
DragonBleacPiece
Én nagyon japán b**i vagyok meg minden, de ez a játék unalmasnak és fantáziátlannak tűnik nekem a videók alapján, olyan csőbe zárt patkány érzését kelti bennem. De szeretném ha én lennék hülye és szuper lenne, addig is marad a Haunted Dungeons: Hyakki Castle nekem.
11.
11.
Ooorky
#4: Milyen fiatal konzol?
2 éve a piacon van, anno ennyi idő alatt a prevgen létezését is elfelejtettük, nemhogy még aktívan játékot fejlesztettek rá.
10.
10.
Első benyomások alapján lassú és monoton játék.
Inkább tech demo szaga van.
Egyelőre kimarad.
9.
9.
Hitmanson576
Annyira tipikus magyar mentalitás! Kössünk bele mindenbe! Legyen minden szar és negatív! " nekem jobb van, a tiéd szar". Mindenki egyből szakértő lett és tudja pontosan, hogy mit tud a PS5. De akkor most elemezzük ki és kössünk bele ahogy a cikk lett fogalmazva. Emberek, chill. A játék jól néz ki és végre nem egy "kall of dutyi" különleges kiadása
8.
8.
Chdz
A grafikaorgiás gémekben úgyis 30 fps lesz a tető RT alatt (néha hol maxon, néha nem pl Cyberprank) , aki meg fullra tekert RT-t akar játssza gépen. Kinek mi a fontos, meg mennyi lóvé van rá. Ilyen egyszerű.
7.
7.
crytek
#6: Általában nem a multiplatform címek lopják el a grafika showt....
6.
6.
Ps fanboy
#5: Akkor mit? Mert a "mindent", az a látványt is magába foglalja szerintem. Csak ennél a játéknál ez kicsit túlzás ilyet állítani szerintem.
5.
5.
nemfontos
#1: Nem az volt az állítás hogy "ez a legjobb grafika amit a ps5 tudhat", hanem hogy "Mindent kisajtol a PS5-ből a Ghostwire: Tokyo".

Ez a két dolog egyáltalán nem ugyanazt jelenti.
4.
4.
Nothing
Azért nem mindegy, hogy "mindent kisajtol" vagy hogy "mindent megtettek, hogy mindent kisajtoljon". Amúgy sem igazán lehet komolyan venni az ilyen hangzatos (hovatovább hype boost) kijelentéseket egy relative fiatal konzol esetében.

Viszont most valamiért baromira megkívántam egy kis sajtot...XD
3.
3.
norbi27
#1: Mindenki tudja már, hogy hithűen, de csak trollkodsz.
Ez (és a Deathloop) a nagy Bethesda grafika, hiszen a Tango Gameworks is a Zenimax alá tartozik.
Ha PS5 grafikát keresel, arra ott a friss Horizont Forbidden West és a GT7 vagy a tavalyi Ratchet illetve a 2020-as Demon's Souls.
De ezt te is tudtad.
2.
2.
nemfontos
Nagyon jónak tűnik... kicsit úgy néz ki mint ha eredetileg valami vr cucc akart volna lenni.
1.
1.
Ooorky
Wow, ennyi? Ez a nagy ps5 grafika?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...