Őrült száguldozást ígér a Redout folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 16.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Wipeout- és az F-Zero-sorozat előtt tisztelgő Redout folytatása. A friss kedvcsináló az új játékmenet-pillanatok mellett azt is bemutatja, mit is kínál majd az év végére időzített játék.

Az év végén mutatkozik be a Redout folytatása, ami pont olyan őrült száguldozást ígér, mint az elődje. A játékban természetesen lesz egy komolyabb kampány, ahol 36 különböző pályán versenghetünk, ráadásul ezeket visszafelé is kipróbálhatjuk majd, így igazából 72 nyomvonal vár minket. Ha másokkal szeretnénk megmérettetni magunkat, akkor a multiplayer módot érdemes majd keresnünk, ahol 12 fős versenyeken vehetünk részt. Emellett kapunk majd egy fotómódot, továbbá ütős zenelistát is.

A Redout folytatásában lehetőségünk lesz teljesen személyreszabni a járgányunkat. Tizenkét különböző alváz közül választhatunk, illetve magunk választhatjuk ki a festést, a légterelőket, a szárnyakat, a hajtóműveket vagy éppen a stabilizátorokat és a hűtőket.

Az antigravitációs versenyjáték folytatása egyszerre jelenik meg PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-es és Nintendo Switchen.

1.
1.
GemForge
Istenem, de imádtam a Wipeout 2-t Playstationön! Olyan hangulatbomba volt olyan soundtrackkel, hogy könnyek szöknel a szemembe a nosztalgiától, ha eszembe jut. Pedig nem is volt Ps1-em... havernál toltuk. Tátott szájjal. Azóta megjelent egycsomó belőle, meg egy jócsomó klón, de egyik sem tudta azt az élményt adni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...