Bejelentették a Guilty Gear: Strive új szezonbérletét

  • Írta: gorien
  • 2022. március 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Gulty Gear: Strive első szezonbérlete a végéhez közeledik: az utolsó tartalomcsomagot március végén szerezhetik be a játékosok. Kiderült a következő karakter kiléte, és megerősítették a második Season Pass érkezését is.

A Guilty Gear: Strive első szezonbérlete a végéhez közeledik: az utolsó tartalmak egy részét március 28-tól szerezhetik be a Season Pass tulajdonosai, míg mások számára március 31-től válnak külön is megvásárolhatóvá PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is. Ezek között találjuk a White House Reborn elnevezésű pályát (a sztori alatt kissé lezúzzuk a Fehér Házat, ez a felújítás alatt álló változat lesz), illetve a Pass utolsó új karakterét, Testamentet.

Április közepén várhatjuk a Pass legutolsó újdonságát, az Another Storyt, ami a Guilty Gear: Strive történetéből kimaradó karakterekkel foglalkozik, illetve a főszál eseményeit világítja meg más szempontból.

Az Arc System Works egy ingyenes frissítést is leleplezett, ami március 28-án válik elérhetővé: a Digital Figure módban alaposan testreszabható diorámákat hozhatunk létre, amelyben a tereptárgyakat, a karaktereket és a karakteret arckifejezéseit is megválaszthatjuk. A fejlesztő egyúttal a második szezonbérlet érkezését is bejelentette, ami négy új karaktert és a keresztplatformos játék lehetőségét is tartalmazni fogja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...