Bemutatkozott az IllFonic Szellemirtók-játéka

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután az IllFonic társalapítója már kikotyogta, annyira nem nagy meglepetés, de az imént végre formálisan is bemutatkozott az aszimmetrikus multiplayer játékairól ismertté vált csapat Szellemirtók-adaptációja.

Nem sokkal azután, hogy az IllFonic társalapítója elkotyogta a készültét, formálisan is bemutatkozott a Ghostbusters: Spirits Unleashed. A Friday the 13th: The Game-et és a Predator: Hunting Groundsot is jegyző fejlesztőcsapat marad a kaptafánál, hiszen az új gurításuk is egy aszimmetrikus multiplayer anyag lesz, csak ezúttal a Szellemirtókra építkeznek a srácok.

A játék meccsei során négy szellemirtó kerget majd egy-egy szellemet, amiket természetesen szintén a játékosok alakítanak majd. A Ghostbusters: Spirits Unleashed abszolút családbarát játéknak tűnik, hiszen meghalni sem lehet benne: hőseink feladata az lesz, hogy elkapják a kísértetet, mielőtt az végleg kiégeti a civileket a folyamatos ijesztgetéssel.

A szellemirtók ehhez minden klasszikus eszközt bevethetnek majd, hiszen lesz protonágyújuk, szellemcsapdájuk és PKE-mérőjük is, épp csak az Ecto-1-est nem vezethetik. A szellemek eközben változatos trükkökkel akadályozhatják őket, tudnak teleportálni és repülni, és persze az ijesztgetésben is járatosak lesznek - még a különféle tárgyakat is megszállhatják.

A játékosok a már jól ismert tűzoltóállomáson szabhatják testre és fejleszthetik a karaktereiket, és még gyakorolhatnak is a protonágyúikkal. Néhány ismerős arcba is belebotlunk majd, hiszen  Winston Zeddemore és Ray Stantz visszatérnek, méghozzá Ernie Hudson és Dan Aykroyd tolmácsolásában.

Noha a játék támogatja az egyedüli, offline játékot is, az első számú mókát a multiplayer jelenti - ehhez keresztplatformos támogatást is kapunk. A Ghostbusters: Spirits Unleashed az idei év utolsó negyedében érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
crytek
Előző játékaikból kiindulva.. pusztuljon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...