Elkészült a Ghostwire: Tokyo videótesztünk

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 24.
  • Videó
Link másolása
Írásos tesztünkben részletekbe menően boncolgattuk, milyen is lett Shinji Mikami legújabb játéka, a Ghostwire: Tokyo. Most viszont videós formában is összefoglaljuk a tapasztalatainkat.

A Resident Evil-sorozat alkotója, Shinji Mikami legutóbb épp a The Evil Within-sorozattal bizonyította, hogy még mindig nagyon ért a rémisztgetéshez. A Ghostwire: Tokyo ugyan messze áll a horrorjátékok zsánerétől, de azért nem veti meg azokat az elemeket sem, amikor a frászt hozza a játékosra; ugyanakkor nagy kanállal merít a japán kultúra szellemvilágából és misztikusságából, amit mi kifejezetten imádtunk.

Az írott tesztet itt tudjátok pótolni, a videótesztünket pedig lentebb tudjátok megtekinteni.

Jó szórakozást hozzá!

7.
7.
PapaYeti
#5: Persze angolul minden menőbb ;)

Értem mire gondolsz és van benn valami. Talán csak rutin kérdése az egész a stílus jó csak kell még kis gyakorlat és kicsit jobban összeáll majd az egész. Biztos vagyok benne, hogy érezhető lesz a változás ha egy év múlva megjelenő videóval hasonlítjuk össze. Egészen addig bedobhatunk mi egy két felest a videók előtt :D
6.
6.
crytek
Jaj még 1 év a megjelenésig.. sok idő de kivárjuk
5.
5.
Heldengeist
#3: Az, hogy valaki műlaza és az, hogy természetes hangsúllyal beszél, két teljesen külön műfaj. Nem kell mindenkinek Gmanlives módon előadni (https://youtu.be/CjIK5yzEbGg), de ha ennyire érződik, hogy az előadó csak felolvas, az sem jó.

Ami pedig a hosszát illeti, 5 perc, ami GK-s mércével már hosszú videó, inkább csak ajánlás, mint teszt, mert nincs idő belemenni semmibe. A youtube nem tiktok.
3.
3.
PapaYeti
#2: Ízlés dolga nekem tetszik ahogy “ismertetni” akarnak. A lényeg átjön és a játékra koncentrálhatok. Én inkább a műmájer , divat laza, made in USA showman vlogger stílust bírom nehezebben. Szerintem jó volt érdekes módon ez az első videó erről a játékról ami valamennyire tetszett is.
2.
2.
Heldengeist
Egy kicsit hagyhatnátok bővebbre. Audiovizuális tartalmat sokkal jobbbb audiovizuális eszközökköle bemutatni, de 3-5 perc alig hosszabb, mint egy-egy trailer. 10-20 percig is elmehettek. Plusz egy kicsit könyv ízű az előadás. Dobjatok be vagy két felest felvétel előtt. Nem csak ismertetni akartok, hanem szórakoztatni is.
1.
1.
Unknown
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...