Újabb One Piece-videojáték a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2022. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A világ egyik legnépszerűbb manga- és animesorozatának világa idén újabb videojátékkal bővül. A One Piece: Odyssey-ben Luffy és legénysége vadonatúj kalandra indulnak, amelyet szintén az eredeti író, Eiichiro Oda jegyez.

A Szalmakalapos kalózók kalandjait 1997 óta követhetik a mangaolvasók, és már az anime is elérte az ezredik epizódját tavaly, de úgy látszik, Eiichiro Oda még nem fogyott ki a mesélnivalóból. A Bandai Namcóval és a Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearlt készítő ILCA-val összefogva egy vadonatúj történetet tár elénk a One Piece: Odyssey-ben.

Az idén esedékes JRPG-ben Luffyék szénája rosszabbul nem is állhatna: a hajójuk elpusztult, a legénység szétszóródott egy rejtélyes, ismeretlen szörnyekkel teli szigeten, de még Luffy szalmakalapjának is nyoma veszett. A felfedezéssel és harccal teli játékban a sorozat kilenc hőse fölött vehetjük át az irányítást, míg a talpalávalót Motoi Sakuraba szolgáltatja, akinek dallamait a Dark Soulsban és a Tales-játékokban is hallhattuk.

A One Piece: Odyssey PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...