Csak jövőre érkezik a Breath of the Wild folytatása

  • Írta: szlav
  • 2022. március 29.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Nintendo azt ígérte, hogy még az idén kézbe vehetjük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását, mára világossá vált, hogy a fejlesztőcsapatnak szüksége van még egy kis időre. Link végül csak jövő tavasszal ragad újra kardot.

Kevés olyan nagyszerű játék születik, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, így nem csoda, hogy a Nintendo játékostábora már 2017 óta epekedve várja a következő részt. A japán stúdió 2019 nyarán végül be is jelentette, hogy közvetlen folytatást kap a nyílt világú kaland, és habár pontos premierdátumot sosem közöltek, a tavalyi E3-as helyzetjelentés során még biztosnak tűnt, hogy legkésőbb idén befut a kizárólag Nintendo Switchre szabott játék.

Sajnos a játék producere, Eiji Aonuma szomorú hírrel jelentkezett ma. Az úriember azért állt kamera elé a fent látható videóban, hogy közölje: a fejlesztőcsapatnak még szüksége van egy kis időre, így a megjelenést jövő év tavaszáig halasztották. Aonuma-san hozzátette, hogy a csapat célja az, hogy igazán különleges élményt nyújtson a földön és az égen játszódó, rengeteg új ellenfelet és játékelemet felvonultató kaland, így a fejlesztők továbbra is szakadatlan erővel dolgoznak a játék csiszolásán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...