Blood of Heroes - hamarosan rajtol a zárt béta

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 30.
  • Korai verzió
Link másolása
A héten rajtol el a For Honor alapjaiból nagy kanállal merítő Blood of Heroes zárt bétatesztje, ami egyelőre csak PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön lesz majd nyúzható. A bétateszt két napig tart.

Ugyan a For Honor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azért így is akad egy réteg, akik a mai napig életben tartják a Ubisoft játékát. Van azonban olyan stúdió, ahol még látnak potenciált a témában: a fehérorosz Vizor Interactive úgy döntött, hogy free-to-play, közelharci küzdelmekre kihegyezett, dark fantasy világban játszódó játék fejlesztésére adja a fejét.

Ez a Blood of Heroes, ami április 1. és április 2. között zárt bétateszt formájában lesz kipróbálható, egyelőre csak PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A játékban egyedi harcosok közül válogathatunk majd, akik természetesen teljesen eltérő harci képességekkel és fegyverzettel vannak felruházva, azaz mindegyik saját játékstílust képvisel. A játékmenet alapja nem csak a támadás lesz, hanem az ellentámadások előkészítése is, így hangsúlyos szerepe lesz az állóképességnek.

A bétára itt lehet jelentkezni, ha pedig sikerül bejutnotok, akkor automatikusan kaptok 300 vérkövet, vagyis játékbeli valutát, amiből új felszereléseket, illetve játszható hősöket tudtok kioldani.

A játék a PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül. A megjelenési dátum sajnos még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...