Augusztusban debütál a Sárkányok háza

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO tájékoztatása szerint augusztus végén debütál az HBO Maxen a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, ami a Trónok harca eseményei előtt kétszáz évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

Augusztus 22-én rajtol el a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza. A George R. R. Martin Tűz és Vér című regényén alapuló sorozat kétszáz évvel a Trónok harca előtti időszakban játszódik, és a Targaryen-ház kalandos történetét meséli el. A sorozat az HBO Max kínálatába érkezik.

12.
12.
Mortis
#11: Ès a történelem középkori klisé?
11.
11.
Ooorky
#10: Konkrétan az egész sztori középkori Anglia némi fantasy-vel meghintve.

Pl. a déli vörös Lancasterek és északi fehér Yorkok által a trónért vívott polgárháború...
10.
10.
Mortis
#9: Ez még trollkodásnak is erőtlen. Azon kívül hogy a nyelvezete kissé ódon ès próbál két lábbal a hihetőseg talaján állni nem sok 'klisès' középkori téma van benne. Emlékezzünk, az író egy feminista hippi aki fura sci-fi novellákkal indította be a karrierjèt.

Nagyon jóhiszemű az aki azt mondja az 5., de még a 6. èvad is( Arya szála, te jó isten!) rendben volt.
Az utóbbi hírek szerint Martin papa nem is koncentrál a 6. könyvre, hanem inkább novellákat ír, Fire and Blood-ot szerkeszti, zabothegyez az új-mexikoi sivatagokban, stb.
9.
9.
Ooorky
#8: Elfogytak a középkori klisék amiket felhasználhatott volna, innentől a "mester" nem tud miből dolgozni.
8.
8.
JohnSpartan
Engem már rohadtúl nem èrdekel az egèsz frachise... GRRM is elvitte a törtènetet a vègèig azt megállt a tudomány. Már ő sem tudja mit akart szerintem a vègère ès azóta sem tudja... Egy író "művèsz" szerintem addig ne foglalkozzon mással amíg be nem fejezte a munkáját (mesterművèt), főleg ha ennyire jól van megírva ès tudja is hogy zabálják a kecskèk. Itt is közbeszólt a jó öreg zöldhasú effektus azt már bele is szart az egèszbe!

A másik meg nem tudom ki volt az aki jó múltkor az Attack on Titan-hoz hasonlította ezt a fost de, köze nincs hozzá. Nyomába sem èr... Az elejètől a vègèig meg van írva, sőt mi több, a vègètől az elejèig van megírva!
4.
4.
zoli12i
#3: 4-5-ig minden rendben volt! De utána egy ZS kategóriás katyvasz lett az egész.
Martint nem is értem, hogy engedte az egészet…
3.
3.
xanatos0911
#1: Én meg azt, hogy olyan legyen, mint a GoT első 4-5 évada. Akkor rendben lesz.
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Deeee akkor senki nem fogja nézni :P
1.
1.
Shao Kahn
Én csak egyvalamit várok el tőle, azt hogy enyhítsenek benne az anyasorozat mérhetetlen könyörtelenségén-gonoszságán- gusztustalanságán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...