Bemutatkozott a Superfuse

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Superfuse, a kizárólag PC-re készülő hack & slash játék, amit a Stitch Heads Entertainment csapata fejleszt, és aminek a kiadásáért a Raw Fury a felelős.

Az emberiség egy, a vállalati óriások által finanszírozott technológiának köszönhetően megmenekült a biztos kipusztulástól. Sikerült elhagynunk a haldokló Földet, miközben megvetettük a lábunkat a Naprendszer különböző bolygóin. Az emberiséget megmentő milliárdos nagyvállalatok azonban nem engedtek a szorításból, minden fronton befolyással akartak lenni az életünkre. A szupergazdagok a modern technológiáknak köszönhetően szuperképességekkel ruházták fel magukat, meghosszabbították az életüket. Lényegében istenekké váltak.

De felbukkan egy új fenyegetés, a The Corruption, ami ismét veszélybe sodorja a létünket. A nagyvállalatok ismét a segítségünkre sietnek, így létrehozzák a végrehajtók csoportját, akik a korporatokrácia ökleként felügyelik a rendet és garantálják a biztonságunkat. Mi az egyik ilyen végrehajtót alakítjuk majd, feladatunk pedig a rend fenntartása és az emberiség jövőjének biztosítása lesz.

A Superfuse-ban öt karakter közül választhatunk, akikkel teljesen személyre szabhatjuk a játékstílusunkat, köszönhetően a mély és szerteágazó képességfának. Újraallokálhatjuk, de akár újra is tervezhetjük játék közben a képességeket.

A játék PC-re jelenik majd meg, várhatóan idén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...