Dátumot kapott a The Stanley Parable: Ultra Deluxe

  • Írta: szlav
  • 2022. március 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Négyszázhuszonhetes számú alkalmazott, itt az ideje, hogy felállj a számítógép elől, és megtaláld a létezésed értelmét! Hosszú évekig vártunk rá, a jövő hónapban azonban végre megjelenik a The Stanley Parable: Ultra Deluxe.

Stanley egy átlagos vállalati alkalmazott, aki egész nap csak a billentyűzetet nyomkodja egy üres, végtelennek tűnő irodában. Te vagy Stanley. De lehet, hogy mégsem te vagy Stanley. Ez is csak egy választás az ezer közül... de biztos vagy benne, hogy tényleg számítanak a döntéseid? Mit keresel egyáltalán itt, hogy kerültél ide? És hol vannak a többiek? Csak kövesd a narrátor hangját, akkor akkor biztos véget ér egyszer ez az őrült rémálom! De mi van, ha nem is játszod a játékot? Mi van, ha a játék irányít téged?

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe kiadását több mint három évvel ezelőtt harangozta be a Galactic Café aprócska csapata, a hosszabbnál hosszabb csúszások után azonban végre a jövő hónap végén megérkezik a józan ész határait feszegető játék legújabb változata. Az Ultra Deluxe mindent tartalmaz, amit a 2013-ban kiadott eredeti verzió is tartalmazott, az irodaház végtelen labirintusa azonban jóval több tartalommal, számtalan új választási lehetőséggel és természetesen rengeteg új felfedezésre váró titokkal bővült ki. Emellett a teljes játék átesett egy alapos ráncfelvarráson, így a konzolos játékosok már modern köntösben ismerhetik meg ezt a mélységesen bizarr világot.

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe április 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
honest guy
Remélem pár év múlva jön majd a The Stanley Parable: Ultra Deluxe Remaster kiadás is! :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...