Végez a korai hozzáféréssel a Vampire: Bloodhunt

  • Írta: gorien
  • 2022. március 31.
  • Megjelenés
Link másolása
2021-ben a Sharkmob kénytelen volt a battle royale-ja teljes megjelenésének elhalasztása mellett dönteni. A csapat azonban már elért arra a pontra, hogy késznek nyilvánítsa a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntot.

A svéd Sharkmob tavaly korai hozzáférésbe engedte a Vampire: The Masquerade univerzumába tartozó battle royale-ját, a Bloodhuntot, ám a rajongói visszajelzések alapján azonosított hiányosságok miatt úgy döntöttek, hogy megjelenni csak idén fog a játék. Úgy látszik, az early access-időszak a végéhez közeledik: egy új, a PlayStation 5-ön nyújtott élményt bemutató előzetes kíséretében leplezték le a végső megjelenési dátumot is.

A fejlesztők szerint a korai hozzáférés sikeresnek volt mondható, és alig várják, hogy a playstationös közönség is belekóstoljon a free-to-play játékba. A PS5-ös felhasználóknak különleges játékélményt ígérnek: a DualSense kontrollerrel sokkal kézreállóbb lesz a fegyverkezelés, míg a Tempest 3D Audio technológiának hála a vámpírvadászat is kifinomultabb tevékenységgé válik. Vizualitás szempontjából konzolon a 4K felbontásban 30 fps-t biztosító Quality Mode és a 1440p-ben 60 fps-t garantáló Performance Mode választhatunk.

A Vampire: The Masquerade – Bloodhunt április 27-én válik teljessé PC-n, és lesz játszható PlayStation 5-ön.

2.
2.
gorien
#1: Jellemzően nagy létszámú játékos (egyedül vagy kisebb csoportokban) küzd egymással a talpon maradásért egy folyamatosan szűkülő játéktéren. De ez persze nem szigorú előírás, sokféle variációt találhatsz erre a témára.
1.
1.
Shao Kahn
Mit jelent videójátékoknál az, hogy battle royal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...