Idén is lesz PC Gaming Show

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Noha az idei E3-at teljesen lelőtték, a PC Gamer stábja megerősítette: a PC Gaming Show mindenképpen visszatér a nyáron, és a már megszokott műsorral várja a számítógépes játékosokat.

Habár a legutóbbi elképzelések arról szóltak, hogy legalább digitálisan megtartják az idei E3-at, tegnap este jött a hír, hogy teljes egészében elkaszálták a 2022-es eseményt. Miután a PC-sekre fókuszáló PC Gaming Show éveken át a Los Angeles-i expó betétrendezvénye volt, a szervezésért felelős PC Gamer sietve bejelentette: ők azért idén is megtartják a maguk műsorát.

Ez azt jelenti, hogy kizárólag livestream formájában ugyan, de ezen a nyáron is visszatér a PC Gaming Show, a szervezők június 12-én várják a számítógépes játékosokat egy nagy adag bejelentéssel, látnivalóval és fejlesztői interjúval. Ennél több részletet egyelőre nem árultak el, így a résztvevők listájából sem kaptunk ízelítőt.

Érdekesség ugyanakkor, hogy bár E3 nem lesz, a PC Gamer arra utal a bejelentésében, hogy a kiadók alaposan megnyomják majd a PC Gaming Show által is érintett hétvégét, így a korábban beharangozott műsorok közül többet is ezekben a napokban tarthatnak meg. Amint tudunk, jelentkezünk a fejleményekkel!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...