Folytatódik a Monkey Island-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Devolver Digital és a Lucasfilm Games megerősítette, hogy harminc év után közvetlen folytatást kap a legendás Monkey Island-sorozat. Ráadásul visszatérnek az eredeti alkotók, Ron Gilbert és Dave Grossman is a fejlesztőcsapat tagja lesz.

Alighanem a nap híre, hogy a Lucasfilm Games és a Devolver Digital megerősítette, hogy folytatást kap a Monkey Island-sorozat. A Return to Monkey Islandet a Terrible Toybox stúdiója készíti, ami a sorozat eredeti alkotójának, Rob Gilbertnek a jelenlegi csapata. De nem ő az egyetlen visszatérő tag, ugyanis Dave Grossman is szerepet vállal majd az idei esztendőre időzített folytatás fejlesztési munkálataiban.

A szűkszavú bejelentésből sajnos nem derült ki, milyen platformokra készül a játék, azt viszont megerősítették, hogy az új epizód története a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge után veszi majd fel a fonalat, vagyis egy közvetlen folytatást kapnak a rajongók.

7.
7.
honest guy
Tim Schafert viszont nem említi a cikk. Hmmm...
6.
6.
honest guy
Hurrá!

"Ron Gilbert és Dave Grossman is a fejlesztőcsapat tagja lesz"
Mondjuk ennek csak is így van értelme!
5.
5.
simi
#4: ok már látom miért,
kár, a TT féle játéknak jó volt a története
4.
4.
simi
közel harminc év?
az utolsó rász 22 éves, de ha a Tales of Monkey Island játékot is a sorozat részének számítjuk akkopr "csak" 13 éve hever parlagon a sorozat
3.
3.
Gorrister
IGEN, IGEN, IGEN!!!
Az évezred híre. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...