Battle Pass-rendszerrel érkezhet az Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 2022. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty-széria utóbbi néhány felvonásánál az Activision kasszát robbantott a szezonbérletekkel, így nem is olyan meglepő, hogy az Overwatch 2-nél is bevezethetik ezt a rendszert.

Az elmúlt néhány év online lövöldéi közt nehezen találunk olyan darabot, amely valamilyen formában ne tartalmazna egy szezonbérletet. A kozmetikai extrák feloldására fókuszált Battle Pass-rendszerek hamar az efféle játékok legfőbb bevételforrásává váltak, így nem lepődhetünk meg azon sem, hogy a szivárgások szerint a Blizzard Entertainment is így bővítené ki az új Overwatch-játék eddigi lootboxos megoldását.

Mindezt a fenti képen feltűnő új menüpont alapján szűrhetjük le, még mielőtt azonban végleg elkönyvelnénk a dolgot, érdemes kihangsúlyoznunk, hogy a kép nem egy valódi screenshot - csupán egy látványterv arról, hogy hogyan festhetne az Overwatch 2 főmenüje. Ennek hallatán hamar el is hessegethetnénk a dolgot, a képet azonban Jayson Kirby, a Blizzard vezető UI-tervezője osztotta meg a saját ArtStation-profilján, így ha az ábra nem is hivatalos, a forrás mindenképpen megbízható.

Jayson Kirby 2020 márciusáig az eredeti Overwatch csapatánál dolgozott, azóta azonban átszervezték őt egy másik projektre. A portfólióján szereplő rajzok alapján világos, hogy Kirby ezután az Overwatch 2 fejlesztőihez csatlakozott, ahol úgy módosította a készülő lövölde menüjét, hogy az nagyobb részletességgel és közeli felvételekkel bemutathassa a játék hőseit. A fenti kép leírása szerint a kamera állása és a pózoló hős dinamikusan váltana helyzetet, miközben a felhasználó a menüpontok közt navigál. A végeredményt valószínűleg láthatják majd azok, akik április 26-án csatlakoznak az Overwatch 2 zárt bétájához - jó eséllyel ekkor tudunk meg többet a Battle Pass-rendszerről is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...