Ingyenes Killzone: Liberation kiegészítő érkezett

  • Írta: Daks
  • 2007. május 31.
  • Hír
Link másolása
Szerezd meg az Killzone: Liberation ötödik fejezetét, és az Infrastruktúra Módot PSP-re, ingyenes letöltéssel. A kiegészítő a YourPSP.com-ról tölthető le.
Szerezd meg az Killzone: Liberation ötödik fejezetét, és az Infrastruktúra Módot PSP-re, ingyenes letöltéssel. A kiegészítő a YourPSP.com-ról tölthető le.

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) örömmel számol be arról, hogy folytatódik a Killzone: Liberation story UMD (Universal Media Disc) lemezes kiadása. Az új, ingyenesen letölthető 5. fejezet, vagyis a Sedah City alatt húzódó földalatti labirintusban játszódó epizód, már elérhető a játékosok számára – ráadásul az Infrastruktúra móddal, egy másik régen várt Killzone premierrel együtt.

Ha már átküzdötted magad négy teljesen új küldetésen és két új, több játékosra tervezett arénán, máris a világháló felé veheted az irányt, és ellátogathatsz a nemrégiben újraindított killzone.com webhelyre, ahol a világ minden részéről találsz barátokat, akik örömmel kiállnak majd ellened egy tüzes légkörű Killzone leszámolásra.   

Ha a Killzone: Liberation campaign végéhez érve még többre vágytál, az 5. Fejezet biztosan nem fog csalódást okozni. Rico kommandós őrmester eltűnt – neked kell kiderítened, mi lett vele, amihez végig kell csinálnod négy idegfeszítő küldetést, melyek mindegyike több mint kétórás vadonatúj játékot ígér, számos felfedezésre váró új területtel, vezethető járművekkel és sok-sok likvidálandó Helghasttal. Az 5. fejezetben ráadásul két vadonatúj többjátékos térkép is található, mind Ad Hoc, mind pedig Infrastruktúra Módokhoz: a Börtön és az Építési terület.

A letöltés elérhető a yourpsp.com store-ból és az újraindított, következő generációs killzone.com webhelyről egyaránt. Találsz itt továbbfejlesztett közösségi szolgáltatásokat is: barátokat, fórumokat az ötleteid és tapasztalataid megosztására, közvélemény-kutatásokat, sőt, még a fejlesztőkkel is kapcsolatba léphetsz.  

Nagyon egyszerűen összeállíthatod saját szupercsapatodat egy Infrastruktúra Mód csatához: minden játékosnak van egy saját bemutatkozó ‘My KillZone’ oldala.  A Killzone.com most először felnyitható tartalmakat is kínál, ráadásul az új fejlesztéseket és szolgáltatásokat is rendszeresen letöltheted innen.  Az újraindított killzone.com célja az, hogy a harcedzett játékosok és az újoncok teljes Killzone tárházává váljon – a Killzone-nal most ismerkedők pedig figyeljenek, mert hamarosan megjelenik a játék Platinum kiadásban is.
 
Fő jellemzők:
  • Az Infrastruktúra Mód része a ‘Duel Mode 1vs1’: hívj ki párbajra egy másik játékost, és emeld meg a téteket.  Ezt az új játékmódot a többjátékos módról alakították át kétjátékossá azzal, hogy a harci zóna méretét stratégiailag elhelyezett szögesdrót-akadályokkal szűkítették le.
  • Új, felnyitható tartalom: A Killzone: Liberation lemezről – a PSP böngészőjén keresztül – közvetlenül elérhető a killzone.com. Ha a játékos sikerrel túljut a játék egyik szintjén, megnyílik előtte a webhely, ahol különleges tartalmakhoz férhet hozzá. Azok a játékosok, akik nem rendelkeznek azonnali vezeték-nélküli Internet hozzáféréssel, közvetlenül a memory stickre menthetik le adataikat, az extra tartalmat pedig akkor tölthetik le, amikor legközelebb egy vezeték nélküli hotspot közelébe kerülnek.
  • A Killzone: Liberation megjelenik a Platinum sorozatban is! A Killzone: Liberation lesz a vezető darabja annak a friss hullámnak, melynek során a játékosok a legjobb játékokat Platinum áron vásárolhatják meg.
Ha te is ott akarsz lenni a Killzone: Liberation túlélési küzdelem új fejezetében, még ma látogass el a www.killzone.com webhelyre vagy a yourpsp.com on-line store-ba!
4.
4.
Rommel93
Ez egy nagyon jó game, főleg a 2. része. Kár hogy XBOXos. Amugy az ellenség meglepően kísérteties hasonlóságot mutat a nácikkal...De ez már csak természetes...Ha nem európából jönnek honnan is jöhetnének....Hát persze! Az űrből! :D
3.
3.
battlefield2
killzone elég jo játék lehet nem jácotam még vele

Xbox os HALO pc vel jácottam de az nagyon ratyi játék semmi véltozatosáág felénél abba is hagytam mer unalmas de a killzone biztos jobb szerintem amugy nem adják ki ezt PC re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...