HBO Maxre költözhet Guy Ritchie Sherlock Holmesa

  • Írta: gorien
  • 2022. április 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Guy Ritchie 2009-ben és 2011-ben Robert Downey Jr. és Jude Law segítségével keltette életre Sherlock Holmes kalandjait, de a filmek azóta sem bővültek trilógiává. Most úgy néz ki, talán sorozatokkal gazdagodik ez az univerzum.

Már több mint tíz éve, hogy Robert Downey Jr. magára öltötte Sherlock Holmes szerepét, hogy Jude Law Watsonjával az oldalán egy akciódúsabb, vagányabb formában mutassa be a legendás nyomozót. 2011-ben folytatás is készült hozzá Árnyjáték címen, a harmadik részre azonban csak akarat van, nem valósult meg eddig – ahhoz Guy Ritchie helyett egyébként Dexter Fletcher jelentkezett be a rendezői székre.  

A trilógiazáró sorsa bizonytalan, ám a The Hollywood Reporter értesült arról, hogy az HBO Maxnél két Sherlock Holmes-sorozat is napirenden van, amely univerzummá bővítené a filmeket. Ezekről egyelőre semmit nem tudni, azon túl, hogy az ötletelés fázisában járnak vele. Ez azt jelenti, hogy könnyen lehet, a WarnerMedia végül sosem kezd semmit velük, úgyhogy még nem kell belelovalnotok magatokat a gondolatba.

Az sem derült ki, hogy Robert Downey Jr. visszatér-e bennük Sherlocként, de a színész executive producerként biztosan részt vesz a munkálatokban. Lionel Wigram, aki a 2009-es film forgatókönyvén is dolgozott, szintén executive producer. 

5.
5.
Őrnagy
#3: Igen, a kivéreztetés a legjobb szó rá. Nekem is elegem van az univerzum teremtésekből. Ja, és a szuperképességekből is.
4.
4.
Ooorky
#3: Mindenki az mcu lepkefing életű univerzumát próbálja meglovagolni, hátha nekik is összejön. Csak közben már az eredeti is kifulladt.
3.
3.
dcba
#2: Ja tudom, de akkor is gaz, hogy kijon egy kozepszer vagy esetleg egy jobb film, azonnal univerzum, sorozat, film, youtube netsorozat stb, fejik ilyenkor ezerrel a dolgot, mert muszaj mindent kivereztetni es minden fillert kinyuzni mindenbol.
2.
2.
Őrnagy
#1: Ha valami sikeres, abból sorozatot kell csinálni, egészen addig, amíg a színészek, a készítők és a teljes gárda meg nem gyűlöli egymást, és a nézők meg nem unják az egész szart. Na, akkor szabad abbahagyni. Láttunk már néhány példát rá :D
1.
1.
dcba
Istenem, hogy miert kell mindenbol univerzumot csinalni, ez a rokabor rokaborenek a rokebore mar.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...