Friss előzetesen a Vampire: Swansong

  • Írta: szlav
  • 2022. április 7.
  • Videó
Link másolása
A mai naptól előrendelhető a Vampire: The Masquerade - Swansong, ez pedig kiváló alkalmat ad egy újabb előzetes bemutatására. A látványos kedvcsináló nem titkolja el, hogy mihez értenek leginkább a bostoni vámpírok.

A Nacon és a Big Bad Wolf Studio egy bő hónap múlva ereszti szabadjára Boston vérszívóit, mivel azonban a World of Darkness univerzumában játszódó videojátékok nem mindig sülnek el hibátlanul, nem árt, ha vetünk egy pillantást az előzetesre vagy éppen a legutóbbi gameplay felvételekre. Apropó, az előzetes: nem gondoltuk volna, hogy pont ebben a trailerben fogjuk újra hallani, ahogy felsípol Sam Fisher éjjellátója!

A Vampire: The Masquerada - Swansong május 19-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, de később megjelenik Nintendo Switchre is.

1.
1.
PapaYeti
Vámpíros sztori eladja magát, és tartok tőle hogy meg leszek kövezve a véleményemért, de annak ellenére, hogy volt valami kis pezsgés ebben az előzetesben a kulisszák mögött annyi amatőr és olcsó húzást sejtet már ez a 1:26 kis részlet is, hogy nehezen tudok elképzelni egy erős közepesnél jobb teljesítményt ettől a game től. Jó esetben érdekes, de kinek van erre ideje kategória lesz (Jó persze gimiben még idő milliomos voltam, ott talán haverokkal :) ) .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...