Bemutatkozott a Kingdom Hearts IV

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix bemutatta az idén huszadik születésnapját ünneplő Kingdom Hearts-sorozat negyedik epizódját, amiben Sorának és Disney-karakterekből álló segítőinek újabb kihívásokkal kell szembenéznie.

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Kingdom Hearts-sorozat, amit a Square Enix stílusosan egy bejelentéssel ünnepelt meg. A japánok ugyanis hivatalossá tették, hogy készül a széria legújabb számozott, negyedik felvonása, amiben Sora jóvoltából a Lost Master Arc néven futó történetet ismerhetjük meg. Főhősünknek ezúttal a Quadratum hatalmas, kiterjedt városát és világát kell majd felfedeznie.

A játék korai változata alatt még Unreal Engine 4 futott (a trailer is ez alapján készült), de a szóbeszédek szerint a Square Enix úgy döntött, lecseréli az engine-t, és átnyargal az Unreal Engine 5-re, így biztosak lehetünk benne, hogy pazar látványvilág fogad majd minket.

A nagygépes kiadás mellett bemutatkozott két iOS-re és Androidra szánt játék is. A Kingdom Hearts: Missing Link bétatesztje nyáron indul el, a Kingdom Hearts UX Dark Road pedig augusztusban fut be.

3.
3.
Csoki80
Már a hatot várom, de biztos jó lesz a 4 /1.8 is XD
2.
2.
Zisten
Furcsa ez a valós környezetm, meg Sora ezzel a normál cipővel. Imádtam azokat a baromi nagy lábbeliket.
1.
1.
GemForge
Ez a mekdónác kacsa sokat ront az immerzión nálam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...