Vadonat új címen dolgozik az id Software

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.
Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.

A csapat legutóbbi játéka a 2004-ben megjelent Doom 3 volt. Az azóta megjelent Doom 3: Resurrection of Evil névre hallgató kiegészítő, a Quake negyedik része és a készülőfélben lévő Enemy Territory: Quake Wars más fejlesztők nevéhez fűződik, így a dicsőség elsorban a Nerve, a Raven és a Splash Damage srácait illeti.

Egy londoni játékbemutatón a cég munkatársa, Todd Hollenshead árulta el, hogy az id végre újra saját játék fejlesztésébe kezdett. A címet egy teljesen új John Carmack-engine fogja hajtani - Todd szerint amikor először bemutatják majd a játékot, illetve magát a technológiát, mindenki szája tátva fog maradni. Valahogy úgy, ahogy anno a Doom 3 esetében: akkor pedig kerestük az állkapcsunkat, nem is kicsit!
17.
17.
Hycker
emberek, emberek! Ha Carmack belekezd vmibe nagyon rossz nem származhat belőlle, ezt mindannyian tudjuk. Örülünk a bejelentésnek, és ebböl csak mi gémerek fogunk profitálni mert természetes hogy itt az uj cryengine, itt az uj unreal motor jön az uj carmack motor lehet majd válogatni jokedvel jo szájizzel. Várjuk Carmack ujabb dobását ami valszeg fricskát mutat a többi csapatnak azok meg megint elkezdenek agyalni meg kodolni hogy, hogy mulják felül a programozás koronázatlan királyát. ;) jöjjön az uj gém, legyen az bármilyen stilus... a motort idövel ugyis megveszik még egy páran és tutti hogy ha nem is FPS lesz belölle elsökörben biztosan irnak rá ilyet stilusban is :). Jöjjön, várjuk, böjtüljünk és morzsoljunk el egy rózsafüzért minden este hogy Carmack bátyánk jol végezze munkáját :D
16.
16.
kharami
rpg? :S az id csinálja azt amihez ért! amihez nagyon és amit szeretünk! Vérbeli fpst! ÉS SEMMI mást!!
15.
15.
Utys
Teljesen logikus lépés lenne egy RPG végre. Elvégre Quake is annak indult annó.
14.
14.
LnB
hát ha nem jön pc re az elég nagy gebasz lenne :S én nem vok anticonsolos (bár nekem nincs) de azért pont JC pártol el a pc-től? elég siralmas lenne, ez a baj a világunkal, h valamilyen faszok kitalálták a pénzt :S:S:S hát a másik meg remélem fps lesz, mert ha a trendet nézzük és ennél a döntésnél is a pénz dominálna akkor nevetséges lenne egy Carmackos sims vagy wow klón :D:D
13.
13.
kharami
és azokat is fogja , nyugodjatok bele! Nekem tetszett a doom 3, bárki bármit mond!! vagy 4x végigvittem + ROE is!

A karakterekröl meg annyit, hogy 2004 ben söt még 2005 ben sem látott hasonlót az ember!
12.
12.
Bloodrose
Amúgy az egy dolog, hogy veri majd az Unreal 3 meg a Crysis enginet, hiszen ez egy újgeneráció lesz. Az id-nek az a lényeg, hogy verje majd azokat is, amiket szintén most kezdtek fejleszteni.
11.
11.
fojesz
A Doom 3 engine-t valóban mindenki fikázta/fikázza (köztük én is), hiszen az emberek úgy néztek ki, mint valami rossz próbababa a sarki hipermárketben. Ugyanakkor arról elfeledkezünk, hogy bizonyos téren (fény-árnyék) olyat alkotott a csapat, amit nemigen láttunk akkoriban!
10.
10.
Utys
Doom hárommal inkább az volt a baj, hogy el akart szakadni a régiektől, csak nem sikerült túl jól. Próbáltak valami történetet kalapálni a dologba, de tényleg csak próbálkozás lett. HL2 eléggé megelőzte történet/játék élmény szempontból a Doom3-at szerintem. Tömeghentre vágyom: Doom 1, 2 vagy Painkiller. "Komolyabb" fps-re akkor meg HL2 :P
9.
9.
kharami
doom nak ez a játékmenete! akinek nem tetszik az játszon rpg vel dúsitott fps el! Én még nem játszottam soha akkorát , mint annó a doom 3 al!
8.
8.
Utys
Azt elhiszem, hogy JC megint dob vagy 2 évet a grafikán, de azért játékmenetben is alkothatnának megint valami maradandót. Doom 3 szerintem elég gyenge próbálkozás lett. Ráadásul ekövette JC a hibát, hogy minden szép grafikai húzásást boldogan elmesélte, mert így még az engine se durrant akkorát.



Csináljanak egy CRPG-t. :P
7.
7.
naval
na azért a cryteket nem féltem...

mondani akármit lehet....
6.
6.
kharami
john carmack = fasza gém! Ez a zseni most megmutatja az UE 3 nak és a Cryteknek , hogy mitöl döglik a légy!
5.
5.
aakee
Én azt hallottam, hogy nem fps-s lesz és asszem "konzólra készül"!

De nem biztos. Én is már várom új ütős ID gémet! ;)

Hajrá Hajrá Carmack!!!



u.i. kár, hogy már másik John nem ott dolgozik! :(:(:(:( Padig ütős társoság volt!
4.
4.
skiz0
Heh, kíváncsian várom már ezt a bejelentést :P

Vajh mikor esik meg..? =/
3.
3.
LnB
na végre! JC most olyat fog alkotni ami veri a crytek, és a u3 enginet. ezt biztosra veszem !nem engedheti meg magának azt ami a d3 engine készítésekor volt...én már nagyon várom! csak fps legyen! :D
2.
2.
Wes Craven
mindenképpen kíváncsi vagyok én is ! Doom 3 nagy durranás volt, elégedett voltam. Ha fps lesz, akkor elsők között fogok sorban állni érte, bármi is lesz az :)
1.
1.
Pukhi-zik
a Doom iszonyat jó game volt xboxon.Biztos valami nagy durr lesz ,ezek ügyes fiúk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...