Brie Larson is szerepel a Fast & Furious 10-ben

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb ismert színésznő csatlakozott a Fast & Furious következő epizódjához, ezúttal Brie Larson érkezését jelentette be Vin Diesel. A karakteréről ugyanakkor még nem árult semmit.

2023. május 19-én kerül mozikba a Fast & Furious tizedik és egyben utolsóelőtti epizódja. A következő felvonás színészgárdája is bővül néhány új névvel: az ügyeletes főgonoszt alakító Jason Momoa érkezéséről mi is írtunk, de rajta kívül a The Suicide Squadból ismerős Daniela Melchior is csatlakozott a stábhoz, a minap pedig Brie Larson érkezését erősítették meg.

Ezt maga Vin Diesel jelentette be az Instagramján, aki egy közepesen rosszul sikerült fotó társaságában köszöntötte Larsont a "CSALÁDBAN". A karakteréről azonban már nem árult el konkrétumokat, mindössze annyit írt, hogy még fogalmunk sincs róla, mennyire "időtlen és csodálatos" karakter lesz a Halálos iramban "mitológiájában", és hogy olyasmit tesz hozzá a sorozathoz, amire nem is számítanánk.

Az Oscar-díjas Larson számára egyébként fontos lesz a következő év, hiszen a Captain Marvel folytatása is 2023-ban érkezik.

10.
10.
crytek
#8: A debileknek szokott is sikerülni.. és még könyvet is írnak róluk... Mennyi és mennyi ember nem tudja megbecsülni a pénzt...
9.
9.
Ooorky
#5: Anno azt lehetett olvasni, hogy eredetileg az Endgame-ben sokkal nagyobb szerepet szántak neki, de a captain marvel film visszacsatolásai alapján kivágták minden jelenetét ami nem volt abszolút szükséges.
Gondolom utána az egész karrierje ment a levesbe, ki akarná leszerződtetni azért, hogy utána köpködjék a filmjét.
8.
8.
Gerzson95
#3: Magas lóról nagyot lehet esni barátom :)
7.
7.
delphijos
#3: Azért ott nem feltétlen az egy színész célja hogy 5 évente kapjon egy szerepet és abból “éldegéljen” főleg ha már “idáig jutott”. Lehet nem bundle-ban veszi a cuccokat.
6.
6.
Heldengeist
#5: Az Oscar esetén (is) már nagyon régóta üzlet és politika, nem pedig a filmek minősége a döntő.
5.
5.
dcba
#3: Azt ne felejtsd el, hogy ilyen bevetellel, olyan eletkorulmenyek is jarnak, igy ha nem hivjak tul sokat, akkor ugyanugy elszegenyedik, mint barki mas.

A masik, hogy a legtobb szinesznek ez hivatas es nem csak bejar az irodaba, hogy be tudja fizetni a szamlat, igy mivel o mar kapott egyszer egy Oscar dijjat, nyilvan szeretne benne lenne jobbnal jobb filmekben.

Mondjuk az totalisan ezt a not minositi, hogy neki a nagy alma volt egy Halalos iramban filmben lenni.

Amugy sosem ertettem a hypot ekorul a no korul, volt egyetlen olyan filmje ahol jot alakitott, de en ott sem ereztem, hogy az annyira Oscar dijjas alakitas volt, a fiat jatszo kisfiu szerintem 100x lejatszotta ot a vaszonrol.
4.
4.
Ooorky
#1: Elvileg utolsó része a szériának, larson már nem sokat árthat neki.
3.
3.
crytek
#2: Mivel kb fél filmekkel is annyit keres mi te vagy én 30 élet alatt se fogunk szerintem biztos könnyesre sírja magát éjjelente... JA NEM!
2.
2.
dcba
Azert erdekes, hogy egy Oscar dijjas szinesznonek semmi mas nem jut mint egy szuperhos film es egy Halalos iramban film. Lehet nem kellett volna ennyire nagyarcunak lenni es akkor lehet jobban jonnenek a szerepek.

Sajnos a nagy arcaval sok embert megutaltatott magaval, igy lehet nem annyira fogjak hivni filmekbe.

1.
1.
JohnSpartan
Valahol lejjebb kell adni abból az alapból nem túl nagy színtből is! Csak ez már inkább egy szakmai öngyilokhoz hasonlít...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...