Megérkezett a Stranger Things negyedik évadának trailere

  • Írta: gorien
  • 2022. április 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Eleven és barátai nem menekülhetnek el a hawkinsi rémségek elől. Az új évadban háború közeleg, és csak ők állíthatják meg azokat a sosem látott szörnyeket, amiket a Tótágas tartogat.

Három éve már, hogy utoljára láttuk Stranger Things szereplőit, és május 27-én végre ismét visszatérnek a képernyőre. Legutóbb képeket kaptunk ízelítőnek az új évad eseményeihez (amelyben egyébként Antal Nimród is jegyez rendezőként két epizódot), most azonban végre mozgásban is láthatjuk, mi vár Elevenre és barátaira.

Az előzetes tanúsága alapján a banda próbált új életet kezdeni a hawkinsi események után, ám a Tótágas jelentette fenyegetés visszahívja őket. Elevennek rá kell jönnie, mi történt a képességével, ugyanis úgy néz ki, ő a világunk egyetlen reménysége a küszöbön álló háborúban.

A Stranger Things negyedik évada két részletben lesz látható a Netflixen: a második etapra július 1-ig kell várnunk.

3.
3.
Kamukaze
A Witchert vártam, ezt meg a 3. évad megjelenése után kezdtem nézni. Most az van, hogy ezt rohadtul várom, a Witcheren meg már csak sírva nevetek.
2.
2.
Nate Hope
Az első két évad zseniális volt, a harmadikért már nem tudtam lelkesedni (rettenetesen túltolták a nosztalgiát és az idióta poénokat), de ettől függetlenül nagyon várom az új szezont.
1.
1.
Sznfctm
A "Tótágas" nem valami mesekönyvkiadó...? :P (Jó a Vajáknál is ilyen arcot vágtam, ez van. ;) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...