Letölthető az Hour of Victory demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
Ígéretéhez hűen a Midway a minap fellőtte az Xbox Live Marketplace-re az Hour of Victory névre hallgató második világháborús lövölde egyjátékos demóját.
Ígéretéhez hűen a Midway a minap fellőtte az Xbox Live Marketplace-re az Hour of Victory névre hallgató második világháborús lövölde egyjátékos demóját.



A kemény 938 megabájtot nyomó kipróbálható verzió egy észak-afrikai pályán játszódik, amely a cím mindhárom főszereplőjével végigjátszható - három különböző stílusban természetesen. A hírek szerint a játék közel sem sikerült olyan jóra, mint azt vártuk: a neves kiadó, az Unreal 3 Engine miatt ugyebár nem volt alaptalan a bizalom. Ezek persze csak mende-mondák, ítéljétek meg magatok a játékot!
9.
9.
rolcsy3
hello! Én még új vagyok itt,és azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet ezt a demot itt letölteni!?PLS!!!
8.
8.
tjames
Remélem MoH:A tényleg jó lesz! Cod3 überfasza ebben a témában és mivel a témát kedvelem, remélem a MoH:A és a BiA3 is jó lesz. LEAGALÁBB olyan mint a Cod. Attól szarabbat már ne adjon ki senki, mert totál bukta.
7.
7.
naval
ennyire rossz?

majd az Airborne rendet csinál.

6.
6.
mataj
Hát mit mondjak ennél sokal tóöbre számitottam legalább a cod3at elérné minöségileg,de sajna a nyomába se eredhet.Sima boxon is elfutna nem nextgenen.Jobban jártak volna ha ki se adják a demot,mert igy az se veszi meg aki látatlanba megvette volna.
5.
5.
tjames
Magasan! Ez olyan mintha matchboxot hasonlítanál egy távirányíitós autóhoz. Mindkettő játék, de az egyik ronda, a másik finom. vagy mi...
4.
4.
tjames
Tényleg le volt szedve, de szvsz úgy is maradhatott volna. Midway ettől többet is tud, ezzel kár égetniük magukat...
3.
3.
Jonnyfiu
Visszaszívtam! már visszarakták...

De tényleg le volt szedve...
2.
2.
Jonnyfiu
Hol? Le se lehet tölteni... azaz le lehetett de most már nem lehet mert nincs fenn. sztem rájöttek hogy mekkora s*ar és leszedték
1.
1.
tjames
Korábbi videok, képek alapján nagyot vártam, de bődületeset kellett csalódnom. Mivel most játszok épp a CoD3-al is, hát azt kell mondjam hogy a HoV a nyomába sem ér! CoD-hoz képest röhej....sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...