Naruto: Clash of Ninja Revolution bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2007. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb játékadaptáció készül a Naruto című manga rajzfilmsorozatból. A Clash of Ninja Revolution ezúttal csak és kizárólag Nintendo Wii konzolra fog megjelenni.
Újabb játékadaptáció készül a Naruto című manga rajzfilmsorozatból. A Clash of Ninja Revolution ezúttal csak és kizárólag Nintendo Wii konzolra fog megjelenni.

 

Az új játék a rajzfilmek történetét fogja követni, ám több olyan karakter is bemutatkozik benne, akik eddig nem kaptak szerepet a korábbi címekben. A CyberConnect2 mérnökei az új részhez teljesen átdolgozták a karakterek mozgását, a környezetet, sőt olyan mini-játékokat is beépítettek, amik tovább fokozzák a Wiimote által nyújtott játékélményt.



Összesen több mint 14 fő karakter fog feltűnni, olyan nagy sztárokkal az élen, mint Naruto, Sasuke, vagy Sakura. A bunyós jelenetekhez hat helyszín lesz, darabonként kettő arénával. A játékmódok szintén érdekesre sikeredtek, a story mode-on kívül lesz ugyanis score attack, timed attack, survival, 2P Versus, 2P Score Attack, 2P Survival és 1-4 player Multiplayer Versus is. A megjelenésről egyelőre nincs információnk.
12.
12.
naruto88
Én vetttem wii-t és nagyon szeretem de így ez lesz az isten konzolaXDXDXDXD. Most csak psp-n tudom tolni az ultimate ninja heroest. az is ...va jó de kell vmi más is:D. az uzumaki chronicles 2 miatt vágyom csak ps2re de nem pazarlok pénzt.
11.
11.
naruto88
a dragon ball story-ja is meg rajzolása is sarabb mint a narutnak. NARUTO 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még jó hogy vettem wiit
10.
10.
badsector84
Igazából én kezdtem asszem, de nem személyeskedésből csak meg akartam védeni egy olyan dolgot amit szeretek. Ugyhogy én bocs. ;)
9.
9.
Papa21
elmondom neked kb egy kórban vagyunk:) 2 év csupán az eltérés ugyanis én 2 vel közelebb vagyok a harminchoz =25 vagyok:)

A felnőttség nem a kórtól függ hanem a gondolkodástól én már láttam 30 éveset is aki tiszta gyerekesen viselkedett! gondolhatod egy barátnőjesem volt! na mind egy sorry a kölyközésért! egyébként a doom2-t én is toltam anno sőt még meg is van valahol Carmack bácsi zseniális műve:)

Na üdv!
8.
8.
badsector84
Jo oké én sem mondtam komolyan ám hogy erőszakos játékokkal kell hogy játszanak a gyerekek, csak az tulnyomó sajnos hogy sok szülő fujjog az animekre miközben engedi hogy a gyerek a Resident Evillel játszon. És csodálkozik ha valami baj van a kölyökkel.

Azthittem te is ilyen vagy, tévedtem , bocs.

Ez a játék nem kifejezetten kisgyerekeknek készül mintmár irtam, ugyhogy ezért nem értettem a felháborodásodat.

Egyébként senkit ne kölyközz le légyszives kiváncsi vagyok te mennyi idős vagy, én 23. Végigtoltam gyerekkoromban a Doom2-öt, a Postallal is remekül szórakoztam 16-17 évesen, mégsem ölök embereket, sőt agressziv sem vagyok, eddig életemben 2szer verekedtem akkor is önvédelemből, drogokat sem fogyasztok, alkoholt is csak mértékkel, nem dohányzok. Pedig "vérengzős" játékokkal játszottam(csak akkor még nem voltak ennyire élethűek), sőt "gonosz sátáni" szerepjátékos is voltam, és még ezeket a "csunya jajdeerőszakos" animeket is kedvelem..csak valahogy engem neveltek a szüleim...és ezért nem ezek a dolgok befolyásoltak.

Vitát nem akarok már kezdeni, sem folytatni ugyhogy én itt abba is hagyom.
7.
7.
Dajin
Papa21 a Dragonballt csak Magyarországon tiltották be, sok helyen még ma is megy....

Ezeken nőttem fel és mégis éppeszű ember lettem, normális világszemlélettel, nem egy mesesorozat ront egy egy gyereket, hanem sokkal többször a társaság, szülők stb....el kell tudni határolni a játékot/mesét a valóságtól és akkor rendben van, vagy ha esetleg a szülő megbeszéli az 5 éves kisgyerekkkel a filmben látottakat és normális nézetet táplál bele..
6.
6.
Papa21
badsector84 ! LÁTOM MÉG TE SEM NŐTTÉL FEL!:) Kölyök vagy még te is szóval jónak mondom:)
5.
5.
Papa21
badsector84 sosem mondtam ilyet ezeket az erőszKOS GAMEKET BEKELL TILTANI ISTEN METS HOGY ZOMBIKKAL JÁTSZANAK A GYEREKEK!
4.
4.
badsector84
Persze Papa21, ne játszanak ilyennel a gyerekek játszanak sok jo FPS-t amiben fröcsög a vér, vagy zombi-gyilkolászósat.



Ha lenne Wii-m tuti megvenném mert szerettem a sorozatot is, mert kidolgozott karakterek vannak benne, jellemfejlődés van, és morális mondanivalók is vannak benne néha. Ellenben a Cartoon Network bármelyik rajzfilmjével.

Egyébként a Naruto anime az USA-ban TV-PG besorolást kapott ami itt nállunk megfelel a 12-es karikának. egy 12 éves már nem annyira gyerek. Nem minden rajzfilm készül kisgyerekeknek, az hogy itt Magyarországon ezzel sokan nincsenek tisztában az szánalmas.

Egyébként csak az ilyen "felvilágosult" országokban tiltották be a Dragonball-t min a miénk. És most nem a DB-t védem mert azt személyszerint utálom.

3.
3.
JcGross
Csak, hogy tudj róla, szerintem a DB-t nem kisgyerekeknek találták ki. A sima még lehet, de a DB Z már tényleg csak 12 vagy 16-os karika. Ez a sz@r meg úgyse tudja űberelni. Azt semmi se tudja.
2.
2.
zentym
pff egy jaték se film nem okozott problémát... Nincs is bizonyitva ,mert nem is tudják.

1.
1.
Papa21
na gratula ez kell csak a gyermemeknek még egy Dragon Ball szintu játék! ezek teszik tönkre a gyerekeket teljesen! emlékezzetek a dragon ball ra milett az egész világon betiltották!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...