Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2022. április 28.
  • Akció
Link másolása
A szürreális és mélységesen bizarr játékoké ez a hét az Epic Games Store-on. Az ingyenesen bezsákolható címek közt ezúttal a nyugdíjasrodeó és a cukorkát hányó lajhár kapta a főszerepet.

Valljuk be, nem ez a legerősebb hét, ha az Epic Games Store ingyenesen kínált játékait vesszük, de az egészen biztos, hogy a most beszerezhető címek sokkal emlékezetesebbek, mint az AAA-kategóriás játékok java. Az első ajándék a Just Die Already, ami a nyugdíjasotthonból kidobott randalírozó öregeket ereszti világgá. Mellé a Paradigm című kalandjátékot tölthetjük le: itt egy furcsa kelet-európai városba utazhatunk, ahol mutánsok, génmódosított lajhárok és zavarba ejtő metaforák várnak ránk. A játékokat ezúttal is az Epic weboldalán vagy az asztali launcheren találjátok.

A jövő héten a remek társasjáték digitális mása, a Terraforming Mars válik ingyenessé. Ez önmagában kissé szűkösnek tűnhet, így nem lepődnénk meg azon, ha az Epic az utolsó pillanatban bedobna még egy meglepetést a kosárba - nem ez lenne az első eset.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...