Disney Dreamlight Valley - életszimulátor a mesék világában

  • Írta: szlav
  • 2022. április 28.
  • Bejelentés
Ki ne szeretne a Disney- vagy a Pixar-filmek varázslatos mesevilágaiban élni? Hamarosan megnyitja kapuit a Disney Dreamlight Valley, ahol hiába leszünk újdonsült lakók, a szomszédaink mind ismerősek lesznek.

Az imádnivaló Animal Crossing mintájára a Disney is bemutatta a saját hasonló életszimulátorát. A Disney Dreamlight Valley lakói a kedvenc mesefilmjeink hősei lesznek, de nem árt óvakodnunk, hiszen a gonosztevők is a környéken ólálkodnak. Habár a játék elsőszámú célja az lesz, hogy tökéletes otthont teremtsünk a csodás mesevilágban, a lakberendezés és a barátszerzés mellett számos rejtélyes kaland és egyéb tennivaló vár majd ránk.

A free-to-play üzleti modellel érkező Disney Dreamlight Valley hivatalosan csak 2023-ban startol el, idén nyáron azonban már kaphatunk egy kis ízelítőt a kalandokból. Az Early Access-verzióra azok nevezhetnek be, akik megvásárolják a Founder's Packot, de mellettük az Xbox Game Pass előfizetői is hozzáférést nyernek.

A játék egyébként PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamivel később pedig iOS-es mobilkészülékekre és Nintendo Switchre is elkészül.

1.
1.
dcba
Ki ne szeretne a Disney- vagy Pixar-filmek varázslatos mesevilágaiban élni?

En tuti nem :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...