Elvesztette a rendezőjét a Fantastic Four-film

  • Írta: szlav
  • 2022. április 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem indul zökkenőmentesen a 2023-ra datált Fantasztikus Négyes produkciója. Az eredeti tervek szerint az új Pókember-trilógia direktora, Jon Warrs rendezte volna a filmet, az úriember azonban bedobta a törölközőt.

Ha átok ül a Fantastic Four-filmek felett, akkor az biztos, hogy Jon Watts nem kér belőle. A Disney 2020 decemberében jelentette be, hogy a Tom Holland-féle Pókember-filmek rendezőjét, bízták meg azzal, hogy az MCU-ba gyúrja a Fantasztikus Négyest, a Deadline riportja szerint azonban Jon Watts felhagyott a projekttel - ezt később a Disney és Watts is megerősítette. Ezzel tehát némileg bizonytalan lett a film jövője, melyet a tervek szerint a jövő évben küldtek volna a mozikba.
 

Watts hét éven át dolgozott a sikert arató Pókember-filmeken, mára azonban úgy tűnik, a direktornak szüksége van egy kis szuperhősöktől mentes szünetre. "A három Pókember-film megalkotása fantasztikus élmény volt, megváltoztatta az életem. Örökké hálás leszek azért, hogy hét éven át a Marvel-moziverzum részese lehettem, és remélem, hogy egyszer még újra együtt dolgozhatunk. Már alig várom, hogy láthassam, ahogy életre keltik a Fantasztikus Négyes történetét" - írta búcsúzó gyanánt a távozó direktor.

7.
7.
Ooorky
#6: Anno Batman és Superman filmek/sorozatok sikerének hatására a Marvel is próbálkozott hasonlókkal, legtöbb vérgagyi volt (Captain America, Avengers...), a Hulk sorozat viszont egész vállalható. Semmi CGI meg trükközés, egyszerűen befestették Lou Ferrigno-t zöldre oszt hadd szóljon. Simán hozta a Hulk-ot, egyik részben konkrétan egy élő medvével verekszik egy folyóban :D
6.
6.
C0m1n65un
#5: Erről nem is hallottam. Durva cucc lehet. A 90-es években volt néhány ehez hasonlóan megkérdőjelezhető próbálkozás. Mondjuk volt pár telitalálat is, mint a Tini Nindzsa film, ami még mai szemmel is egészen nézhető, nosztalgia szemüveggel pedig csúcs.
5.
5.
Ooorky
#3: Biztos vagy ebben?

https://www.youtube.com/watch?v=gcpmM-eTESI
3.
3.
hedzsooo
Szerintem is a legelso probalkozas meg OK volt. A reboot viszont irto gyenge volt. Ugy fest egyenlore az F4-nek tovabbra sem akar szerencseje lenni a vasznon...
2.
2.
C0m1n65un
Ezt már megint rebootolják? Minek is?
Az első két rész mondjuk egész jó volt, de az újragondolása az már csapnivaló. Nem sok értelmét látom az újabb rókabőrnek.
1.
1.
Shao Kahn
Remélem nem fogják áttolni 2024-re! Szerintem a 2005-ös verzió meg az Ezüst utazó is épp elég jól megcsinált filmek voltak, bárcsak csináltak volna már rég egy harmadik részt azoknak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...