Bemutatkozott a mobilos Warcraft-játék

  • Írta: gorien
  • 2022. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Warcraft: Arclight Rumble címen kereshetjük majd a Warcraft-franchise következő, mobilos darabját. A stratégiai és tower defense-játékok elemei keverednek benne, és ikonikus figurák miniatűrjeit küldhetjük majd háborúba.

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolóiban egy ideje már visszatérően olvashatunk a Warcraft-franchise mobilos mellékágáról, amiről a múlt hétvégén kiderült, hogy készen állnak a leleplezésére. Ennek el is érkezett a dátuma, alább pedig visszanézhetitek a teljes felvételt, ami a nagyközönséggel is megismertette a Warcraft: Arclight Rumble-t.

A free-to-play Arclight Rumble egy stratégiai játék lesz, amelyben a Warcraft-univerzum ikonikus helyszínein védhetjük kis erődítményeinket a záporozó ellentől, miközben az adott célunk eléréséért is küzdünk. Gyűjteményünk az asztali szerepjátékok minijeire emlékeztető bábukból fog állni, ezekből tárazhatunk be a küldetésekre, s akik között természetesen megtaláljuk a játéksorozat neves hőseit és gonoszait.

Öt csoportot (Alliance, Horde, Undead, Beast, Blackrock) irányíthatunk, indulhatunk dungeonök kitakarítására, amelyekre ráadásul egy barátot is segítségül hívhatunk – vagy épp szembeszállhatunk vele, ugyanis PvP-tartalmakat is találunk majd a játékban.

Megjelenési dátumot nem kaptunk, és előregisztrálni is egyelőre csak androidos készülékre lehet, de idővel iOS-eszközökre is meg fog jelenni.

3.
3.
C0m1n65un
Előre is elnézést kérek. Tényleg nem szoktam embertársaimat lenézni és felettük ítélkezni, de kik szerint volt jó ötlet ezt a csajt, és palit kamera elé engedni?
2.
2.
wolfwarrior
"you guy dont have phones?!
1.
1.
markoci555
én nagyon ritkán használom a "cringe" kifejezést, mert nem szeretem a túlhasználatát manapság, és amúgy is ritkán van olyan hogy tényleg a hátam borsózik tőle, de ez az volt... az a nő bakker, nem tudtam végignézni a videót
pve kampány miatt adok neki esélyt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...