Születésnapi műsort tartott a Neon Doctrine

  • Írta: gorien
  • 2022. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Már nyolc éve van jelen a piacon a Neon Doctrine, ami egyebek mellett kiadóként is segít számos független fejlesztőstúdiót. Az évfordulót tegnap egy negyedórás műsorral ünnepelték, amelyben a közeljövő játékait mutatták be.

Az idén nyolcéves Neon Doctrine kiadó tegnap egy közel negyedórás műsorral jelentkezett az évforduló apropóján, amely már megjelent játékok híreiről és a közeljövőben várható újdonságokról szólt. Így például megtudtuk, hogy xboxos, switches és PC-s demót kap a Lamentum, vagy hogy nyáron új platformokra látogat a Yuppie Psycho: Executive Edition, de a nagyobb bejelentéseket alább külön is összeszedtük nektek.

Hazel Sky (PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One)

A Hazel Skyban egy fiatal mérnök bőrébe bújunk, akinek egy távoli szigeten kell bizonyítania, hogy alkalmas erre a munkakörre – ha nem jön össze neki, soha többé nem térhet vissza Gideon repülő városába. Szerelem és nagyravágyás keserédes története lesz ez a kalandjáték, amelynek júniusi megjelenéséről most rántották le a leplet.

My Lovely Wife (PC, Switch)

A 2018-as My Lovely Daughter (amely idén PlayStationre, Xboxra és iOS-re is megjelenik) alkotói visszatérnek a titkos alkímiatanok világába, ezúttal egy feleségét elengedni képtelen alkimista főszereplésével. A nő megmentéséhez az út mások életének tönkretételén keresztül vezet, és ha ebben hasonlít az elődhöz, akkor a My Lovely Wife sem szenved majd hiányt felkavaró elemekből. Júniusban várható a megjelenése.

Simulacra 3 (PC)

A Kaigan Games trilógiává bővíti a Simulacra-játékokat. Ezekben az alkotásokban rendre egy elhagyott mobiltelefon kerül a birtokunkba, amelyet átvizsgálva egyre rémisztőbb dolgokra bukkanunk. A harmadik részben az egykor szebb napokat látott Stonecreek amatőr történészét kell megtalálnunk a mobilja segítségével – ő maga is a tömeges eltűnések után nyomozott.

The Legend of Tianding (PC, PlayStation, Switch, Xbox)

A tavaly megjelent The Legend of Tianding nyáron Xboxra és PlayStationre is ellátogat, de emellé egy ingyenes DLC-t is kap Fight for Justice címmel, illetve azt is megtudtuk, hogy a dobozos kiadás is tervben van. A kiegészítő egy boss rush móddal bővíti a játékot, amelyben a tajvani Robin Hood kalandjait élhetjük át.

The Library of Babel (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

Jorge Luis Borjes Bábeli könyvtár című novellája ihlette a The Library of Babelt: ebben a lopakodós platformerben egy olyan, robotok uralta jövőben járunk, ahol az emberiség már 20 ezer éve kihalt. Amikor felbukkan egy könyvtár, ami mindent tartalmaz, amit valaha leírtak és valaha le fognak, azt mindenki a káosz előjelének tekinti. A megjelenés még idén várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...