Bejelentették a GreedFall második részét, itt vannak az első képek is róla

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Mára is jutott egy szaftos bejelentés, bemutatkozott ugyanis a GreedFall második része, amely az öreg kontinens felé vezeti majd a játékosokat. A megjelenésre azonban még jó sokat kell várnunk.

A Nacon és a Spiders bejelentette, hogy már készül a GreedFall II: The Dying World, amely 2024-ben fog megjelenni PC-re és konzolokra. Habár a pontos platformlistát nem árulták el a készítők, jó eséllyel PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is befut majd az anyag, inkább az előző generáció sorsa kérdéses.


A GreedFall II az elődjéhez hasonló szerepjáték lesz, amelyben kiemelt szerep jut a sztorinak és a játékos döntéseinek, illetve természetesen harcból is akad majd bőséggel - az ígéretek szerint taktikusabb formában, mint az első rész esetében.

A körítés kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal a történet az előző felvonás eseményei előtt három évvel játszódik majd, mi pedig az őslakos Teer Fradee-t alakítjuk, akit az öreg kontinensre, a háború és pestis sújtotta Gacane-ra hurcolnak. A feladatunk természetesen az lesz, hogy visszanyerjük a szabadságunkat.

Az első képeket fent láthatjátok a játékról.

1.
1.
hedzsooo
Az elso resz tortenete es hangulata nagyon bejott, igy nalam tuti vetel lesz PC-re! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...