Visszatér a Simon the Sorcerer

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Jó pár év pihenőt követően tér vissza a Simon the Sorcerer-sorozat. Ezúttal egy előzményjátéknak örülhetünk majd, amely modern grafika és új mechanikák társaságában várja a rajongókat.

A 1993-ban indult Simon the Sorcerer-sorozat régóta tölti a kényszerpihenőjét: habár néhány évvel ezelőtt felmerült, hogy elkészülhet a hatodik rész, a projekt végül a kukában landolt, így a 2009-ben megjelent ötödik felvonás óta nem találkozhattak a rajongók a kedvencükkel. Még szerencse, hogy készül a Simon the Sorcerer: Origins!

A 2023-ban PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre megjelenő játék az első epizód előzményeit meséli el; egészen pontosan néhány héttel azelőtt veszi kezdetét, hogy Simon kutyája, Chippy megnyitotta azt a bizonyos átjárót a házukban. Ezúttal is egy point & click kalandjátékot kapunk, a fejlesztést végző Smallthing Studios azonban új mechanikákat is ígér. Ezenkívül a grafikát is modernizálják, bár tény, hogy a készítők le sem tagadhatnák, hogy a nosztalgia húrjait szeretnék pengetni a kilencvenes évek rajzfilmjeit idéző látványvilággal.

A Simon the Sorcerer: Origins a Leonardo Interactive kiadásában kerül boltokba.

1.
1.
KopyAti
Miért kell ezt a minimalista fos grafikát eröltetni, mint az új Monkey Islandben is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...