Befutott az első trailer a The Umbrella Academy harmadik évadához

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 20.
  • Cooltúra
Nincs már messze a The Umbrella Academy harmadik évada, és ezt a Netflix is tudja jól: megérkezett a folytatás első előzetese, amely ízelítőt ad nekünk a Hargreeves-tesók soron következő kalandjaiból.

Ahogy azt a - helyenként igen spoileres - trailer sejteti, a sztori pontosan ott folytatódik, ahol legutóbb befejeződött: az Esernyő Akadémia növendékei ugyan visszatérnek 2019-be, de egy alternatív valóságban találják magukat, ahol Reginald Hargreeves másokat fogadott örökbe helyettük. Ez a Veréb Akadémia, a csapatot pedig a még élő Ben vezeti.

A sorozat következő évada június 22-én kerül fel a Netflix kínálatába.

4.
4.
zoli12i
Az első évadot is alig bírtam végig nézni. Borzalmas egy valami…
3.
3.
Pathfinder
Magam is meglepődtem, hogy ez egy atomjó sorozat-először nem akartam megnézni, mert nem szeretem a szuperhősös bohóckodásokat,illetve már inkább unom, ám ezt mindenkinek ajánlom. Ennél már csak a Boys jobb ebben a kategóriában. Page-et én is sajnálom, persze nem kéne, mert egyébként who cares', ám ettől még ez a sorozat szuper.
2.
2.
GAMEROD
Azt hittem valami Resident Evil és Harry Potter keverék.
1.
1.
xanatos0911
Szegény Ellen Page.. átcsöppen egy másik univerzumba és elnyomja a feminista, hormonzavaros férfi énje. Ezt teszi a kevés ösztrogén és a sok tesztoszteron.

Az első évadot láttam még anno, de valahogy nem hiányzik a második sem. Már akkor is szomorú voltam Page miatt… Szerintem szép leányzó volt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...