Bemutatkozott a For the King folytatása

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Mikor Bronner király elhunyt, és Fahrul királysága veszélybe került, egy csapat kalandor összeállt a For the Kingben. Nem tudhatták, hogy Rosomon királynő vaskezű zsarnoksággal követi férjét a trónon – ideje hát ismét útnak indulni!

Az IronOak Games 2018-ban dobta piacra a For the Kinget, amelyben egyedül vagy két baráttal együtt indulhattunk hősi küldetésre a nemrég megözvegyült királynő hívó szavára. A játék az asztali szerepjátékok, a JRPG-k és a roguelike-ok elemeit keverte, a körökre osztott harcokat pedig kockadobással vívtuk benne.

A fejlesztők még nem végeztek Fahrul birodalmával, és jövőre ismét visszatérhetünk oda a For the King 2-ben. Felfrissített grafikával, újrahangszerelt zenékkel és eddig nem látott vidékekkel vár a folytatás, de a lelke mélyén változatlan marad: tehát ugyanúgy körökre osztottan, kockákat dobálva fogunk küzdeni, csak ezúttal a királynő zsarnoksága ellen, miközben procedruálisan generált pályákat járunk be. A multiplayer viszont kibővül, és a folytatásban már négyen is játszhatunk helyben vagy a neten keresztül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...