Csütörtökig ingyenes a Bomber Crew a Steamen

  • Írta: gorien
  • 2022. május 30.
  • Akció
Link másolása
Az FTL: Faster Than Light rajongói hasonló izgalmakat találhatnak a Bomber Crew-ban is, amit a Steamen keresztül néhány napig teljesen ingyenesen tudunk beszerezni.

A Runner Duck 2017-ben dobta piacra a Bomber Crew-t, amit nem véletlenül szoktak az FTL-hez hasonlítani, habár itt nem űrhajók, hanem II. világháborús bombázórepülők fedélzetén vonulunk harcba – azóta a csapat maga is megpróbálkozott egy űrös folytatással, a Space Crew-val. A Bomber Crew-t június 2., 10 óráig ingyenesen tudjuk beszerezni a Steamen.

A Bomber Crew alaposan igénybe veszi stratégiai érzékünket: már a felszállás előtt össze kell állítanunk a megfelelő csapatot, a levegőben pedig a lőszerre, az üzemanyagra és más tényezőkre is figyelnünk kell, miközben számtalan környezeti veszély és ellenséges repülő les ránk. Procedurálisan generált katonákból válogathatjuk össze az osztagunkat, akiknek a halála végleges, úgyhogy észnél kell lennünk minden pillanatban.

1.
1.
markoci555
szerintem nem is egyszer volt már ingyenes, én félreraktam mert valamiért azt hittem egy lassan kihaló multis repülős lövölde, azért osztogatják ingyen, most jöttem rá hogy keverem mással :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...