Ezt kínálja a Games with Gold júniusban

  • Írta: gorien
  • 2022. május 31.
  • Akció
Link másolása
A hagyományokhoz híven négy játékkal készül júniusra is a Games with Gold. Mutatjuk, melyik címekre csaphattok le, ha van előfizetésetek.

A Microsoft bejelentette, hogy mit várhatunk az Xbox Game Passtől június első felében, és a Games with Gold felhozatalával sem maradt sokáig adós. Szokás szerint négy játékot szerezhetnek meg, akik előfizetnek az Xbox Live Goldra vagy az Xbox Game Pass Ultimate-re.

Június 1-30. között lehet bezsákolni az Aven Colonyt, amelyben az emberiség számára kell új hazát építenünk egy másik világban, míg június 16. és július 15. között a Project Highrise: Architect's Editionben másfajta építkezésbe kezdhetünk. Az Xbox 360-érából először a Super Meat Boyra csaphatunk le június 15-ig, utána pedig tizenöt napunk lesz, hogy megszerezzük a Raskullst.

5.
5.
Krisz76
#4: Akkor ha ennyire nem izgat az MS,akkor minek fröcsögsz ide!!!
Menj és játsz a pskéddel!!!
Óvodás szinten vagy sajna!
4.
4.
crytek
#3: Az az oldal ilyen téren annyira nem izgat. Mert a ps plussal egy halom game zúdul rám és ki tudja azoknak mikor érek a végére.. A havi ps plus játékok csak adalékok lennének ,de ahogy elnézem nem igen kell behúznom azokból se sokmindent.
3.
3.
nemfontos
#1: Tartok tőle hogy a következő hónaptól kezdve a sony -tól is hasonló "minőségi" (A szuper húsfiú kivételével...) ajánlatok érkeznek majd minden hónapban. Ne legyen igazam...
2.
2.
Ca$Hman
Egyetértek, supermeatboyon kívül meh a másik 3.
1.
1.
crytek
Ezt szeretem a MS-ban mindig tud lejjebb csúszni a színvonalban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...