Will Arnett hangján szólal meg Sweet Tooth a Twisted Metal-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Twisted Metal legendás karaktere, Sweet Tooth is szerepel majd természetesen a Twisted Metal-sorozatban. Most kiderült, hogy melyik színész szólaltatja meg - és az is, hogy ki alakítja ténylegesen.

Egyre több részletre derül fény a Peacockra készülő Twisted Metal-sorozatról: nemrég tudtuk meg, hogy Neve Campbell is csatlakozott az adaptáció színészgárdájához, most pedig arra is fény derült, hogy ki, pontosabban kik alakítják a franchise legendás karakterét, a bohócmaszkot viselő és fagyis kocsit vezető Sweet Tooth-t.

Sweet Tooth ugyanis két ember munkája révén kel életre. Először a Variety írta meg, hogy Will Arnett (Despicable Me, The LEGO Batman Movie) szólaltatja meg a szereplőt, egyúttal pedig producerként is csatlakozik a munkálatokhoz. Erre kontrázott rá a Deadline, ami úgy tudja, hogy a kamerák előtt azonban Joe Seanoa, vagyis a Samoa Joe néven futó pankrátor alakítja majd a karaktert.

Sweet Tooth a Twisted Metal-széria legismertebb szereplője, lényegében az összes epizód borítóján ő figyel. Az már más kérdés, hogy valójában nem így hívják: a Sweet Tooth a fagyis kocsijának a neve, ő pedig Needles Kane lenne, csak a köznyelvben a Sweet Tooth ragadt rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...