Már készül az új Crash Bandicoot?

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban is voltak jelei annak, hogy a Toys for Bob egy új Crash Bandicoot-játékon dolgozik, a legújabb pletykák pedig épp ezt erősítik meg.

Izgalmas pletykát hozott a Windows Central legutóbbi podcastje, a jelek szerint ugyanis már készül a következő Crash Bandicoot-játék a legutóbbi részt is jegyző Toys for Bob csapatánál.

A műsorban Rand al Thor vendégeskedett, aki először szimpla találgatásként felvetette, hogy a csapat már nagyban dolgozhat az új Crashen, ami a hétvégi Microsoft-konferencián mutatkozhat be. Erre a Windows Central újságírója, az általában jól értesült Jez Corden úgy reagált, hogy lényegében megerősítette ezt a teóriát: "Honnan van ez az infó, Rand? Ezt nem kellett volna kiszivárogtatnom" - mondta.

Habár a Toys for Bobot az Activision többi csapatához hasonlóan ráállították a Call of Duty támogatására, nem ez az első bizonyíték arra, hogy a srácok belevághattak egy új Crash Bandicoot-projektbe. Tavaly ősszel elég erős teaselésbe kezdett a stúdió, év végén pedig arról lehetett hallani, hogy egy olyan fejlesztéshez keresnek munkatársakat, aminek nincs köze a Call of Dutyhoz. A pletykák alapján egyébként egy multiplayer mellékág készülhet a srácoknál.

A Microsoft műsora június 12-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdődik.

2.
2.
crytek
Jó kis game pass tölteléknek a codok után jó lesz levezetni
1.
1.
patka21991
Én inkább egy új Spyrot, vagy Crash Team Racinget várnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...